28 Μαΐου 2023

Χανιά: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έπιασε μαχαιροβγάλτη – Απειλούσε περαστικούς

Ο συλληφθείς είχε πρόσφατα απασχολήσει ξανά τις Αρχές για παρόμοιο περιστατικό.
Μπροστά σε απίστευτο περιστατικό βρέθηκε ένας αστυνομικός το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στο Καστέλι στα Χανιά, καθώς συνέλαβε έναν αλλοδαπό, ο οποίος απειλούσε τους περαστικούς με μαχαίρι και έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο παρά το γεγονός ότι ο ίδιος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο ΑΤ Κισσάμου επενέβη για ένα συμβάν που είχε όλες τις προϋποθέσεις να αποβεί ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, ένας αλλοδαπός με καταγωγή από τη Γεωργία, για άγνωστο λόγο, φέρεται να απειλούσε περαστικούς με μαχαίρι.

Όλως τυχαίως από το σημείο περνούσε ο αστυνομικός, ο οποίος, όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε.

Αρχικά ζήτησε από τον άνδρα να παραδώσει το μαχαίρι και όταν εκείνος αρνήθηκε, επενέβη και αφόπλισε τον αλλοδαπό και τον ακινητοποίησε αν και ο ίδιος ήταν εκτός υπηρεσίας.

Είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές

Στη συνέχεια τον παρέλαβαν αστυνομικοί του ΑΤ Κισσάμου. Ο συλληφθείς είχε πρόσφατα απασχολήσει ξανά τις Αρχές για παρόμοιο περιστατικό.

Σχηματίστηκε δικογραφία με τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας, οπλοχρησίας και αντίστασης κατά της αρχής. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: