16 Μαΐου 2023

Ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Τσερτικίδη Νικόλαου

 Σας παραθέτω τον λόγο μου ως υποψήφιος του κινήματος "ΝΙΚΗ" στα πλαίσια της ομιλίας του προέδρου μας 
Νατσιού Δημήτριου.


Αγαπητές συμπολίτισσες/αγαπητοί συμπολίτες.
Η Πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια συνεχιζόμενη και πολύπλευρη κρίση. Οικονομική, κοινωνική, υγειονομική και πολιτική κρίση. Κυρίως όμως μια κρίση αξιών. Τα ήθη και οι αξίες της ελληνικής κοινωνίας δοκιμάστηκαν υπερβολικά αυτά τα δύσκολα χρόνια.
Η Ελλάδα μας έχει ανάγκη από μια Πολιτική διαφορετική από τα συνηθισμένα. Χρειαζόμαστε μια Πολιτική των Αξιών, της Διαφάνειας, της Δικαιοσύνης, της Αξιοπρέπειας και της Ανάπτυξης για όλες και για όλους! Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, την προαναφερθείσα Πολιτική εκφράζει στην κοινωνία και αυτή επιδιώκει να εκφράσει στο εθνικό μας Κοινοβούλιο. 
 
 
Να φέρουμε τα ξενιτεμένα παιδιά μας πίσω, να στηρίξουμε την οικογένεια, να ελαφρύνουμε τα βάρη από τις πλάτες της εργαζόμενης και του εργαζόμενου, που παλεύουν για το μηνιάτικο εισόδημα , της μάνας και του πατέρα που πασχίζουν για το καλύτερο! Να κάνουμε την Ελλάδα ισχυρή εσωτερικά και εξωτερικά, με αίσθημα εθνικής αξιοπρέπειας και εθνικής αυτοπεποίθησης! Καμία υποχώρηση στα εθνικά μας δίκαια! Πήραμε πατρίδα αξιοπρεπή από τους προγόνους μας και πρέπει να την παραδώσουμε στα παιδιά μας, όχι κουτσουρεμένη, όχι ταπεινωμένη, αλλά υπερήφανη και κυρίαρχη!
Όπως όλη η Ελλάδα, έτσι και η Πιερία μας έχει τόσες δυνατότητες και προοπτικές για ανάπτυξη! Με την αγροτική παραγωγή, τον τουρισμό, τον αγροτουρισμό, το θρησκευτικό τουρισμό, τη βιομηχανία, την τεχνολογία, τον πολιτισμό, την Παιδεία! Μπορούμε και πρέπει να πάμε μπροστά! Θέλουμε ανθρώπους να τα βάλουν αυτά σε άμεση προτεραιότητα και να πολιτευτούν με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Πατρίδα!
 
Η ΝΙΚΗ είναι ένα αυθεντικά λαϊκό κίνημα! Αυτόφωτο, ανεξάρτητο και μακριά από πάτρωνες και μεγάλους χορηγούς με αλλότρια συμφέροντα.
Οι συνυποψήφιες και οι συνυποψήφιοί μου στην Πιερία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι άνθρωποι εργατικοί, έντιμοι και μακριά από τις κάθε λογής προνομιακές ομάδες. Είναι άνθρωποι που ξέρουν τι σημαίνει να αγωνίζεσαι, για να παρέχεις όσα μπορείς στην οικογένεια και στα παιδιά σου. Να αγωνίζεσαι για αυτά που πιστεύεις ότι έχουν πραγματικά σημασία, τις μεγάλες Αξίες και τα Ιδανικά της Ρωμιοσύνης. Να είσαι περήφανος για την ταυτότητα και τις παραδόσεις σου, που θες να μεταλαμπαδεύσεις στα παιδιά σου.
Οι εκλογές είναι η ώρα της ευθύνης του πολίτη. Είναι η ώρα που ασκούμε όλοι το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμά μας, να επιλέξουμε τους εκπροσώπους μας. 
Θέλουμε την ίδια πολιτική γεύση ή θέλουμε ανθρώπους που να ξέρουν τα προβλήματα και τις ανάγκες αυτής της κοινωνίας; Ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από αγνό πατριωτισμό, από σωφροσύνη και από διάκριση; Γιατί τέτοιοι άνθρωποι αποτελούν το Κίνημα ΝΙΚΗ και είναι τιμή μου να αγωνίζομαι δίπλα τους! Την Κυριακή των εκλογών το λόγο τον έχετε εσείς! Ο Θεός να μας φωτίσει για το καλύτερο, Χριστός Ανέστη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: