9 Μαΐου 2023

Και στο Αιγίνιο βροντερό το παρόν του κόσμου στην ομιλία του υπ.βουλευτή της ΝΔ, κ. Φώντα Μπαραλιάκου


Ο υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του Αιγινίου και τόνισε πως η παρουσία τους στέλνει παντού μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης!


Ο κ. Μπαραλιάκος παρουσίασε σε αδρές γραμμές το δίλημμα των επερχόμενων εκλογών και τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Κυρίως, όμως, εστίασε σε μία σειρά από θετικές εξελίξεις για την Βόρεια Πιερία και το Αιγίνιο ειδικότερα μέσα και από δικές του παρεμβάσεις. 



Αναφέρθηκε στις χρηματικές ενισχύσεις  για τα καπνά, για τις ζημιές στα κεράσια στο προανθικό στάδιο και για τις de minimis ενισχύσεις σε ροδάκινα και βερίκοκα. 


Υπενθύμισε, ακόμη,  τα  κονδύλια για την δημιουργία του κυκλικού κόμβου στο ύψος του γηπέδου, τα κονδύλια για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης του Αιγινίου αλλά και την υλοποίηση της μεγάλης επένδυσης για το Βιομηχανικό Πάρκο που είναι  σε εξέλιξη, ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά project της Πιερίας. Τέλος πραγματοποίησε ιδιαίτερη μνεία στην αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Αιγινίου αλλά και στη δρομολόγηση της  λύσης του προβλήματος της άρδευσης στη Βόρεια Πιερία. 


Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Βόρειας Πιερίας για την αγάπη και την συμπαράστασή τους στον υπερθετικό βαθμό ζητώντας να συμπορευτούν μαζί και την επόμενη 4ετία! 

--
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: