19 Μαΐου 2023

Σας καλώ όλους και όλες στην μεγάλη πολιτική αλλαγή!

Στις 21 Μαΐου η πατρίδα μας γυρίζει σελίδα! 

Η αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε οικοδομήσει, μου δίνει τη δύναμη να ζητήσω τη στήριξή σας για να πορευτούμε μαζί στη μεγάλη πολιτική αλλαγή, στην πορεία προς τη νέα δημοκρατική διακυβέρνηση, με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Δέσμευσή μου είναι να σας εκπροσωπήσω επάξια στο ελληνικό κοινοβούλιο και σας καλώ όλους να στηρίξετε με την ψήφο σας τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για να γίνει και η Πιερία πρωταγωνιστής στη νίκη των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου μας.
Να γίνουμε όλοι συμμέτοχοι στο Συμβόλαιο για την Αλλαγή το οποίο ανακοίνωσε ο πρόεδρός μας Αλέξης Τσίπρας, για να έρθει η αλλαγή όχι μόνο στην κυβέρνηση του τόπου, αλλά και στη ζωή μας! 
Προχωράμε μαζί, με όραμα αλλά και με σχέδιο, με ένα πρόγραμμα ριζοσπαστικό, αλλά ταυτόχρονα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο, για μια κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας μακράς πνοής. 
Όλοι και όλες, προοδευτικοί, δημοκράτες, άνθρωποι από όλο το φάσμα των δημοκρατικών πολιτικών αντιλήψεων αλλά και όσοι πνίγονται απο τις πολιτικές του κ. Μητσοτάκη σας καλώ να δώσουμε το παρόν στο νέο ραντεβού με την ιστορία. Να μην μπούμε σε λογικές του μικρότερου κακού αλλά να εξασφαλίσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Ο Αλέξης Τσίπρας ηγείται της μεγάλης συλλογικής προσπάθειας για να επανέλθει η δικαιοσύνη στον τόπο μας, με τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, να αποτελεί τη μοναδική επιλογή για να ανατρέψουμε μία καθεστωτική πολιτική που έχει καταστρέψει μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια τις ζωές όλων μας.
Με ξεκάθαρο σχέδιο και συγκεκριμένες πολιτικές που θα διασφαλίσουν την αύξηση των μισθών, τη μείωση των τιμών, τη ρύθμιση των χρεών, ένα δίκαιο, αποτελεσματικό, ισχυρό κοινωνικό κράτος, που θα βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και με ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας. Με περισσότερη δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη παντού!
Στις 21 Μαΐου όλοι μαζί βγαίνουμε μπροστά, για να τα αλλάξουμε όλα! Για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή!

Ζήσης Γ. Ζάννας
Υποψήφιος βουλευτής Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: