24 Μαΐου 2023

Παύλος Χρηστίδης: Ένα ευχαριστώ είναι λίγο...

christidis_.jpg

Θα μπορούσα να γράψω τόμους για αυτή την καμπάνια. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για κάθε άνθρωπο που συνάντησα, που μίλησα, που περπάτησα μαζί του.
Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε μαγαζί, σε κάθε Δήμο.

Δεν θα μπορούσα, εύκολα, να περιγράψω συναισθήματα και σκέψεις. Όμορφες και δύσκολες στιγμές. Τις έχω όλες μέσα μου σαν ένα μαγικό ταξίδι.
Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πολλά πολλά χρόνια πίσω, με έναν προορισμό: πολιτική για λύσεις, με αισιοδοξία, σχέδιο, χαμόγελο, καθαρές σχέσεις, αξιοπιστία, αξιοπρέπεια, μεγάλα όνειρα.
Οι εκλογές της 21ης Μαΐου τελείωσαν με το ΠΑΣΟΚ ακόμα πιο ψηλά.
Θελω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όσους στήριξαν την Παράταξη, τους συνυποψηφίους μου, με τους οποίους δώσαμε μια πολύ μεγάλη μάχη για να ανεβάσουμε τον Ήλιο ψηλότερα, τα μέλη των οργανώσεων μας, την υπέροχη ομάδα του #pavlostanotia, που έδωσε το 100%.

Θελω να ευχαριστήσω όσους γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια και μου έδειξαν δρόμους. Κάποιοι είναι μαζί μας, εδώ, και το χαιρόμαστε πολύ, κάποιοι μας λείπουν πολύ.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε καθέναν και καθεμία απο τους 9500 περίπου συμπολίτες μου, που μου έδωσαν τέτοια τιμή και δύναμη.
Θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την επιλογή τους στο Νότιο Τομέα.
Παύλος Χρηστίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: