25 Μαΐου 2023

Προσκλητήριο συστράτευσης από Φώντα Μπαραλιάκο

Ο Βουλευτής Πιερίας, Φώντας Μπαραλιάκος, απευθυνόμενος σε όλους τους πολίτες της Πιερίας τους καλεί να συστρατευθούν για να εδραιώσουν στις 25 Ιουνίου μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα οδηγήσει τη χώρα στο δρόμο της σταθερότητας, της ασφάλειας, της προκοπής και της διεθνούς αξιοπιστίας.


Χρησιμοποιώντας την φράση του Πρωθυπουργού «η κάλπη είναι άδεια» ο κ. Μπαραλιάκος υπογραμμίζει  με έμφαση πως χρειάζεται να μεταφερθεί  παντού το μήνυμα της εγρήγορσης χωρίς κανένα ίχνος έπαρσης, εφησυχασμού, και επανάπαυσης. 


Σε απόσπασμα της δήλωσής του ο Βουλευτής Πιερίας τονίζει: «Με επικεφαλής την ΔΕΕΠ Πιερίας, σύσσωμο το ψηφοδέλτιο του κόμματος και συμπαραστάτες όλα τα άξια στελέχη της παράταξης , οργανωμένα και μαζικά πάμε να αναδείξουμε το σπουδαιότερο συμπέρασμα που φανέρωσαν οι εκλογές της 21ης Μαΐου. Την ξεκάθαρη επιβράβευση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και των προοδευτικών της μεταρρυθμίσεων που δίνουν προοπτική στον τόπο και τα παιδιά μας. 

Τώρα είναι η ώρα για το μεγάλο άλμα! Ξεκινάμε δυναμικά στην πρώτη γραμμή για τη μεγάλη νίκη της παράταξής μας στις 25 Ιουνίου!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: