8 Μαΐου 2023

Αθανάσιος Γκούνας: «Προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα ώστε να βγει η Πιερία από το τέλμα και την εγκατάλειψη»


Θερμή υποδοχή, επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Πλαταμώνα, στον υποψήφιο βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Αθανάσιο Γκούνα, στέλνοντας μήνυμα νίκης και ανατροπής, στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Ο κ. Γκούνας παρουσίασε τις εθνικές προτεραιότητες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ και αναφέρθηκε στα προβλήματα της νότιας Πιερίας και του Πλαταμώνα ειδικότερα, καταθέτοντας προτάσεις οι οποίες μπορούν να υλοποιηθούν με μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα «ώστε να βγει η Πιερία από το τέλμα και την εγκατάλειψη».
Εστίασε στα προβλήματα της καθημερινότητας και στην απόγνωση στην οποία έχουν οδηγηθεί οι πολίτες:
«Η καθημερινότητα των πολιτών διαψεύδει την κυβερνητική ρητορική για τις «επιτυχίες» της οικονομικής πολιτικής της αφού μείωσε το πραγματικό διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών. Ξοδεύονται τόσα χρήµατα χωρίς να έχουν αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων που έχουν ανάγκη…Βασικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη προοδευτική διακυβέρνηση είναι η μείωση των έμμεσων φόρων σε τρόφιμα και καύσιμα, η προστασία της πρώτης κατοικίας, η αύξηση μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η καταβολή στους συνταξιούχους της 13ης σύνταξης και των αναδρομικών που δικαιούνται». Ερωτηθείς από πολίτες όσον αφορά την επόμενη μέρα και την προοδευτική κυβέρνηση, ο κ. Γκούνας ήταν ξεκάθαρος: «Με τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα θα τεθεί ένα αμείλικτο δίλημμα στον κ. Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, αν θα πάει τη χώρα σε δεύτερες εκλογές ή θα δώσει τη δυνατότητα για προοδευτική κυβέρνηση στον τόπο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: