7 Ιουνίου 2023

Εκλογές: «Νοικοκυρέψαμε την Ελλάδα» – Ο Μητσοτάκης ζήτησε να του δώσουν μεγαλύτερη νίκη στις 25 Ιουνίου


 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιοδεύει στη Βόρεια Ελλάδα, στοχεύοντας σε υψηλότερα ποσοστά για τη ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συγκέντρωση πολιτών στη Δράμα, στον πεζόδρομο της Ζερβού.

Ο κ. Μητσοτάκης το πρωί πραγματοποίησε περιοδεία στην Κεραμωτή και την Θάσο, απ’ όπου διεμήνυσε ότι η χώρα χρειάζεται σήμερα να συνεχίσει την «αξιόπιστη, σοβαρή, στιβαρή εξωτερική και αμυντική πολιτική».

Εξέφρασε την πεποίθηση, μάλιστα, ότι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου οι ψηφοφόροι, όχι μόνον θα επιβεβαιώσουν την επιλογή της 21ης Μαΐου, αλλά θα δώσουν στη ΝΔ ακόμη υψηλότερα ποσοστά.

Να σημειωθεί ότι η ΝΔ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς τα ποσοστά του κόμματος στις εκλογές της 21η Μαΐου ήταν χαμηλά.

Στη Δράμα, ειδικότερα, η ΝΔ «έπεσε» κάτω από το 40%, καθώς έλαβε 39,4%, από 43,9% που είχε λάβει το 2019.

«Νοικοκυρέψαμε την Ελλάδα»

Μία φράση που του είπε ένας πολίτης επανέλαβε στην Δράμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία.

«Νοικοκυρέψαμε την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Και τόνισε πως ήταν μια μεγάλη, συλλογική προσπάθεια που επεκτάθηκε σε πολλούς τομείς πολιτικής, από την οικονομία, την κοινωνική πολιτική και βέβαια την εξωτερική πολιτική, την άμυνα, την ασφάλεια.

Η ΝΔ ήταν αυτή που επέτρεψε να ορθώσει και πάλι η χώρα το ανάστημά της, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Εμείς κάναμε πράξη τη δέσμευσή μας και ασφαλίσαμε τα σύνορά μας. Η Ελλάδα έπαψε να είναι ξέφραγο αμπέλι και η φωνή της ακούγεται από τις Βρυξέλλες μέχρι το αμερικανικό Κογκρέσο», πρόσθεσε.

Και κάλεσε τους πολίτες της Δράμας «την 25η Ιουνίου να πετύχουμε ακόμη μια μεγάλη νίκη για την αυτοδύναμη Ελλάδα, την αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία».

Η παρουσία σας με αποζημιώνει με το παραπάνω, είπε στους Δραμινούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας πως δεν κατάφερε στις προηγούμενες εκλογές να επισκεφθεί την Δράμα.

«Έστειλε ένα βροντερό μήνυμα ο λαός στις 21 Μαΐου», είπε, ενώ απαντώντας στο σύνθημα των συγκεντρωμένων «είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός», απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι πρωθυπουργός, αλλά θα γίνω ξανά με την στήριξή σας στις 25 Ιουνίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: