20 Ιουνίου 2023

Στο 3o Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους

 ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ Δ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (με τυποποίηση)
15 &16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023
ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ
«από την Κάτω έως την Άνω Μηλιά Πιερίας»

Στο πλαίσιο διοργάνωσης του 3 ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους στις 15 και 16 Ιουλίου 2023 στα πανέμορφα Πιέρια Όρη, η Αντιδημαρχία Τουρισμού Δ. Κατερίνης σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην επιτυχημένη αυτή γιορτή γαστρονομίας που αυτή τη φορά θα έχει έδρα την Κάτω Μηλιά.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν επιθυμία συμμετοχής,
το αργότερο έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του γραφείου Τουρισμού Δ. Κατερίνης gtourismou.katerini@gmail.com

Για διευκρινίσεις και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο Τουρισμού στο τηλ.: 2351772448 . Υπεύθυνος γραφείου: Νικολαίδης Ευάγγελος / κιν. 6938885883
 

Μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση του 1 ου & 2 ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους εντός του 2022, στον παραδοσιακό Άγιο Δημήτριο (Ιούνιος 2022) και στο πανέμορφο Ελατοχώρι (Οκτώβριος 2022), σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην 3 η διοργάνωση που έχει πλέον καταστεί θεσμός για την προβολή της τοπικής γαστρονομίας στην περιοχή μας.
 

Οι τοπικοί παραγωγοί θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην υπαίθρια έκθεση τοπικών προϊόντων στο κέντρο της Κάτω Μηλιάς, με προαιρετικό δικαίωμα πώλησης, και να προσφέρουν τα γευστικά προϊόντα τους για τις μαγειρικές επιδείξεις που θα πραγματοποιηθούν. Τοπικά προϊόντα της Κατερίνης θα παρουσιασθούν στους επισκέπτες του φεστιβάλ μέσω ζωντανών μαγειρικών επιδείξεων, master chef kids και δράσεων εμπειρίας μέσα στη φύση.
 

Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα και στοχεύοντας στη συνεχιζόμενη ανάδειξη κάθε συγκριτικού πλεονεκτήματος της ορεινής Κατερίνης καθώς και στην διαρκή ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την τόνωση της τοπικής οικονομίας, η Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης ενισχύει με δράσεις εξωστρέφειας, σε όλες της εποχές του χρόνου, τον Τουρισμό Εμπειρίας στα Πιέρια Όρη.

Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας στις 15 και 16 του Ιούλη, στη γιορτή γεύσεων και αρωμάτων που προετοιμάζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: