12 Ιουνίου 2023

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

 Πήγε ο Κυριάκος στον Αγιο Σάββα και τον πήραν στο ντου. Αδιόρθωτοι Συριζαίοι... Για να μιλήσει πήγε ο άνθρωπος όχι για να χειρουργήσει.

***

Μπορεί να 'χουν και το δίκηο τους. Αυτόν τον καθηγητή Πνευματικό μπορεί να τον είχαμε και υπουργό Υγείας. Ενα βήμα κοντά στη δημιουργία έδρας ευθανασίας φτάσαμε.

***

Η Nissan μετά τις τελευταίες εξελίξεις προσαρμόζει τα διπλοκάμπινα αγροτικά σε καμπίνες βραχείας εντατικής νοσηλείας. Σταθερά μπροστά.

***

Κι όμως δεν κάμπτεται. Ηρθε στην Κατερίνη ο Κυριάκος όπως στον παληό καλό καιρό με σημαίες και καραμούζες. Ηταν όλοι εκεί, το ιερατείο, η θύρα 13 και όμορες δυνάμεις για ενίσχυση.

***

Και μίλησε και λάλησε. Και ζήτησε αγώνα, να στείλουμε κι άλλον γαλάζιο στη Βουλή. Κάτι είπε και για Τσάμπιονς λίγκ αλλά μόνο αυτός το κατάλαβε.

***

Και το έφτιαξε το πόπολο ο Κυριάκος αφού ούτε για ακρίβεια μίλησε ούτε για φτώχεια, κούρδισε τη λατέρνα στο φιλότιμο, λίγο στην Ορθοδοξία, λίγο στον εθνάρχη της παράταξης και χειροκροτήθηκε δεόντως και επιδεικτικά.

***

Τι τάχα θέλει ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος, Ενα καλάθι νοικοκυράς, μια καρότσα αγροτικού κι ένα μπλε χάρτη για να καμαρώνει!

***

Και δεν ήταν βέβαια η μόνη ατραξιόν. Λίγες ώρες πριν είχε έρθει ο Ανδρουλάκης. Δεν έγινε βέβαια ο πανικός, ήταν όμως όλη η παρέα εκεί , ακόμη και σύμβουλοι του Κουκοδήμου, του Νταντάμη, του Γερολιόλιου, του Ντούμου και του Τσακιρίδη.

***

Σε άλλες εποχές όλοι αυτοί που βρίσκονται με υποσχετική σε άλλους χώρους δεν θα τολμούσαν ούτε να το σκεφτούν. Τι να πεις όμως, όταν ένας Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και επί σειρά ετών υπουργός Χρυσοχοϊδης εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς με τη Ν.Δ.

***

Και ρωτάω, πώς να εναποθέσω τις ελπίδες μου σε ένα μοντέλλο σαστισμένης Χρονοπούλου που θέλει να με εκπροσωπήσει παίζοντας τη χαριτωμένη Βουγιουκλάκη της πολιτικής;

Δεν υπάρχουν σχόλια: