9 Ιουνίου 2023

Νίκος Ανδρουλάκης: Πράσινα καπνογόνα και selfies με νέους στην ΚατερίνηΟ Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε την Κατερίνη, πραγματοποιώντας περιοδεία στους δρόμους της πόλης.
Στην Κατερίνη βρέθηκε σήμερα Παρασκευή ο Νίκος Ανδρουλάκης, συνεχίζοντας τις περιοδείες του εν όψει των εκλογών στις 25 Ιουνίου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε θερμή υποδοχή από ψηφοφόρους του κόμματος, μάλιστα, ορισμένοι άναψαν καπνογόνα πράσινου χρώματος.

Ο κ. Ανδρουλάκης έβγαλε selfies κυρίως με νεότερους σε ηλικία, ενώ κάποιες τις τράβηξε ο ίδιος, όπως φαίνεται και στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook και ήταν αφιερωμένη στην περιοδεία στην Κατερίνη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε συνομιλίες με Κατερινιώτες, κάθε ηλικίας και φύλου, στην επίσκεψη που έκανε στις καφετέριες και στην αγορά της πόλης.

«Είμαστε ο χώρος που αγωνίζεται για τις ιδέες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της εθνικής αξιοπρέπειας και εγγυόμαστε ότι θα αναγεννήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας και θα οικοδομήσουμε μια δημόσια παιδεία που θα δίνει ευκαιρίες σε όλα τα ελληνόπουλα.

Αυτές είναι οι πραγματικές αγωνίες του λαού, που αγκαλιάζουμε και στις 25 Ιουνίου προχωράμε μαζί σε μια νέα εποχή», έγραψε ο κ. Ανδρουλάκης στο Facebook.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: