2 Ιουνίου 2023

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Αφιερωμένο στις εναλλακτικές τουριστικές εμπειρίες στον Όλυμπο και την παρολύμπια περιοχή, το νέο video τουριστικής προβολής του Δήμου

 

Αφιερωμένο στην ανάδειξη των εναλλακτικών τουριστικών εμπειριών που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες στο ημιορεινό και ορεινό κομμάτι του Ολύμπου, είναι το νέο video τουριστικής προβολής του Δήμου Δίου-Ολύμπου.





Ορεινή ποδηλασία, ορειβατικό σκι, ιππασία, ο γαστρονομικός πλούτος της παρολύμπιας περιοχής και περίπατος στους παραδοσιακούς οικισμούς είναι κάποιες από τις εμπειρίες που παρουσιάζονται στο video, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ: https://youtu.be/AKbb8ISAcpc

Το τηλεοπτικό spot παρουσιάστηκε σε τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο 2023. Στόχοι της καμπάνιας είναι η υπενθύμιση / αφύπνιση (awareness) του προορισμού στους επισκέπτες, η πρόκληση πρώτης επίσκεψης, η επανάληψη της επίσκεψης, η γνωριμία με τις χειμερινές εμπειρίες που προσφέρει και η διάδοση της πληροφορίας για το τουριστικό προϊόν του Δήμου.

Επιλέχθηκαν επίσης ιστοσελίδες με υψηλή αναγνωρισιμότητα και επισκεψιμότητα καθώς και μέσα τοπικής και περιφερειακής εμβέλειας σε Θεσσαλία, μητροπολιτική ενότητα Θεσσαλονίκης και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (εκτός Θεσσαλονίκης).

Στόχος είναι η προσέλκυση επισκεπτών που αναζητούν έναν κοντινό προορισμό για ορεινή απόδραση, για επίσκεψη το Σαββατοκύριακο και για κάθε τύπο επισκέπτη (οικογένεια, ζευγάρια). Απευθύνεται επίσης σε εν δυνάμει επισκέπτες που επιζητούν εμπειρίες σε κοντινή απόσταση, σε αυτούς που επιθυμούν να ανέβουν στον Όλυμπο αλλά και να διανυκτερεύσουν στους οικισμούς.

Παράλληλα υλοποιείται η τουριστική προβολή του Δήμου Δίου-Ολύμπου “Visit Dion-Olympus” από τα μέσα μαζικής δικτύωσης, παρουσιάζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου για την προσέλκυση Ελλήνων τουριστών που σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: