25 Ιουλίου 2023

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Επετειακές οι ειδήσεις σε Αντένα και Σκάϊ. Η φωτιά στο Μάτι, αντίβαρο στα 1.100 εκατομ.στρέμματα που κάηκαν επί επιτελικού κράτους Κυριάκου.

***

Με νεροπίστολα δεν σβήνουν οι φωτιές. Υπάρχουν και  κάτι ρωσικά πυροσβεστικά, αν θυμάστε. Με τι μούτρα να τα ζητήσεις. Ασε που δεν σ΄αφήνει το ΝΑΤΟ.

***

Βραβεία αμερόληπτης δημοσιογραφίας. Η γέφυρα στην Πάτρα έπεσε, γιατί κάποιοι γύφτοι αφαίρεσαν παληοσίδερα. Για τις φωτιές στη Ρόδο φωτογραφίζουν Πακιστανούς. Πάλι καλά που δεν έμπλεξαν τον Πολάκη.

***

Δεν μπορούν να αναδασωθούν όλα τα καμμένα. Μέσες άκρες το είπε κι ο πρωθυπουργός. Πρέπει να τριπλασιαστεί κι ο αριθμός των ανεμογεννητριών . Κι εσύ καημένε Ρόδιε τρέξε με κουβά να σβήσεις.

***

Το είπε ο Ανδρουλάκης. Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Βρε παλληκάρι μου, τίποτε καλύτερο δεν είχες να πεις; Θες να γίνεις αξιωματική αντιπολίτευση! 

***

Και τι να πεις. Οταν ο άλλος έχει 40% και το 40% της χώρας να καεί, έχει άλλοθι και εν λευκώ επιταγή.

***

Πρόταση . Γιατί να μπαίνουμε σε τόση φασαρία. Να γίνεται προγραμματισμένη καύση δασών όπου ζητηθεί για να εξυπηρετούνται οι κερδοσκόποι και να γλιτώνουμε και τα έξοδα.

***

Για επτά μέρες μαίνεται η φωτιά στη Ρόδο. Και να φανταστείς  Αλλος δημιούργησε τον κόσμο σε επτά μέρες.

***

Και είχαν σηκώσει και τα μανίκια και ρίχτηκαν με τα μούτρα στη δουλειά και γκαντεμιά, τους έκοψε τη φόρα ο στρατηγός άνεμος μιας και δεν μπόρεσε ο Αλέξης. 

***

Και φαντασθείτε ότι το επιτελικό κράτος ήταν σε ώρα υπηρεσίας και δράσης, φαντασθείτε τι θα γίνει τον Αύγουστο που είναι μήνας διακοπών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: