20 Ιουλίου 2023

Γ.Κοκαβίδης: Περιμένω, πρώτα ο Δήμαρχος και μετά όλοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι, να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τον Πιερικό


Με την παρακάτω επιστολή θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους του Πιερικού την ανησυχία και τον προβληματισμό μου για τα όσα, αν μη τι άλλο παράξενα και έξω από κάθε νομιμότητα, συμβαίνουν στον αγαπημένο μας σύλλογο τον Περικό.

 Ένας σύλλογος που δυστυχώς έχει καταντήσει έρμαιο των ορέξεων του σημερινού Δημάρχου και τα τρία τελευταία χρόνια καθημερινά βιάζεται στον βωμό της ψηφοθηρίας χωρίς καμία απολύτως ντροπή.

 Λίγο παραπάνω από ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και ενώ οι περισσότεροι σύλλογοι ανακοινώνουν μεταγραφές Ποδοσφαιριστών καθώς και την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, στον Περικό δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά… αλλά απλά είδε το φως της δημοσιότητας μία ανακοίνωση πολύ πρόχειρη και ουσιαστικά ανυπόγραφη…. επιβεβαιώνοντας ότι και για την εφετινή χρονιά δεν υπάρχει σχέδιο, δεν υπάρχει πρόγραμμα, δεν υπάρχει κανένα όραμα !

 Καμία αρχή, κανένα τέλος, καμία νομιμότητα, στις αποφάσεις και στις διαδικασίες, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει νόμιμη διοίκηση παρά μόνο διορισμένοι αυλικοί του δημαρχιακού μεγάρου προσπαθούν να χειραγωγήσουν τον σύλλογο με μοναδικό στόχο το προσωπικό και πολιτικό συμφέρον τους.

 Ποιο είναι το σημερινό Δ.Σ του Περικού μας ;

 Ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν για τις τύχες της Ομάδας ;

 Δεν οφείλετε κύριοι, για να είσαστε νόμιμοι, να συγκαλέσετε Τακτική γενική συνέλευση ;

 Πως τελικά θα επικαιροποιήσετε τα στοιχεία του συλλόγου στη Γ.Γ. Αθλητισμού χωρίς αποφάσεις οικονομικού και διοικητικού απολογισμού;

 Κανένας δήμαρχος δεν είναι πάνω από κανέναν νόμο αλλά και από κανέναν σύλλογο!

 Καταστάσεις τέτοιου είδους οδηγούν μόνο σε αδιέξοδο και αποτυχία!

 Ο Περικός έχει ανάγκη από ανθρώπους πού πρέπει να σέβονται την ιστορία του και να τον υπηρετούν χωρίς να προσδοκούν σε κανένα προσωπικό όφελος.

 Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, ο δήμαρχος να διορίζει διοικητικούς παράγοντες και όχι η Γενική Συνέλευση του αθλητικού σωματείου.

 Υπηρέτησα τον σύλλογο σε δύσκολες εποχές από τη θέση του προέδρου και είμαι υποχρεωμένος να καταγγείλω την απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου και της αυλής του και παράλληλα να δηλώσω παρών μαζί με φίλους και συνεργάτες μου σε ό,τι αφορά μία έντιμη ειλικρινή και ξεκάθαρη προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο της αγαπημένη μας ομάδας.

Ζητώ λοιπόν από τον φερόμενο ως Πρόεδρο του Συλλόγου κύριο Καπετανάκη, να αναλάβει τις ευθύνες του και να συγκαλέσει άμεσα Γενική Συνέλευση ως οφείλει εκ του νόμου, έτσι ώστε να ενημερωθούν τα μέλη τόσο για τα πεπραγμένα της δικής του διοίκησης όσο και για τη δική μου πρόθεση να υπηρετήσω τον Πιερικό μας με σχέδιο και όραμα.

 Κύριε Καπετανάκη (εάν τελικά εσείς παίρνετε τις αποφάσεις) να σας επισημάνω, επειδή σίγουρα δεν έχετε την εμπειρία, ότι έχει χαθεί πολύτιμος ποδοσφαιρικός χρόνος, ότι πάρα πολλά πράγματα που θα έπρεπε να έχουνε γίνει, έμειναν πίσω και ότι η όποια επιπλέον καθυστέρηση θα λειτουργήσει σε βάρος του Συλλόγου.

 Προσδοκώντας ότι, έστω και την τελευταία στιγμή, θα εισακουστεί η αγωνία μου….περιμένω πρώτα ο Δήμαρχος και μετά όλοι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, είτε εκλεγμένοι είτε διορισμένοι, να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

 

ΚΟΚΑΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: