16 Ιουλίου 2023

Κρίσιμη η κατάσταση της γυναίκας που μαχαίρωσε ο σύντροφός της στην Πάτρα

 

 Κρίσιμη η κατάσταση της γυναίκας που μαχαίρωσε ο σύντροφός της στην Πάτρα

Σπαρακτικές οι φωνές του παιδιού της

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της 25χρονης γυναίκας που μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από τον σύντροφό της, στην Πάτρα.

«Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια»

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 25χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ενώ το πλήρωμα τους ΕΚΑΒ της είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη λόγω των τραυμάτων που δέχθηκε από το μαχαίρι, κυρίως στο λαιμό από τον σύντροφό της ο οποίος φέρεται ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ήταν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα όταν η γειτονιά στη συμβολή των οδών Μπ. Ρουφου και Σκαγιοπουλείου, σηκώθηκε στο «πόδι» από τις φωνές του παιδιού της γυναίκας. «Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια»

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του ζευγαριού μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα αιμορραγούσε κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί και να ζητήσουν βοήθεια.

Το μικρό παιδί φώναζε δυνατά με αποτέλεσμα οι ένοικοι στις γύρω πολυκατοικίες να εντοπίσουν τι έχει συμβεί και να καλέσουν αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: