15 Αυγούστου 2023

Έγκλημα στην Ευρυτανία - Πυροβόλησε με καραμπίνα τον 58χρονο αδερφό του

 

Έχει «παγώσει» η κοινωνία της Γρανίτσας Ευρυτανίας αλλά και συνολικότερα η Ευρυτανία από την αδελφοκτονία που εξελίχθηκε στην περιοχή, ενώ ακόμη παραμένουν αδιευκρίνιστες οι αιτίες που ο 53χρονος οικοδόμος πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τον 58χρονο αδερφό του αφού προηγούμενα είχε πυροβολήσει και σκοτώσει το άλογό του.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία τα δύο αδέλφια δεν είχαν μεταξύ τους διαφορές και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι έγινε όταν χθες μετά το μεσημέρι βρέθηκαν στο σπίτι της μάνας τους. Σύμφωνα τουλάχιστον με τις ενδείξεις υπήρξε μεταξύ τους μία αντιπαράθεση και ο μικρότερος αδελφός βγήκε έξω από το σπίτι και σκότωσε το άλογο του μεγαλύτερου. Οταν ο 58χρονος βγήκε να δει τι γίνεται ο μικρότερος έστρεψε την καραμπίνα προς την πλευρά του και τον πυροβόλησε με συνέπεια να τον σκοτώσει.

Οι δύο αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Κερασοχωρίου έχουν συλλάβει το δράστη και το τμήμα ασφάλειας της Ευρυτανίας ερευνά την υπόθεση. Ο δράστης αναμένεται να προσαχθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρπενησίου..amna.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: