26 Αυγούστου 2023

Άγριο επεισόδιο για τις νέες ταυτότητες στην Εύβοια: Ενορίτισσα χαστούκισε ιερέα

  Άγριο επεισόδιο για τις νέες ταυτότητες στην Εύβοια: Ενορίτισσα χαστούκισε ιερέα

Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον Ιερέα με χαρακτηρισμούς όπως «προδότη» και «πουλημένε»

Απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα έξω από εκκλησία στα Ψαχνά Ευβοίας, μεταξύ μίας 45χρονης ενορίτισσας και ενός 66χρονου ιερέα, που λειτουργεί στον συγκεκριμένο ναό εδώ και 12 χρόνια.

Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, η ενορίτισσα και μάνα δύο παιδιών ζήτησε τον λόγο από τον ιερέα γιατί στο κήρυγμά του δεν πήρε θέση για τις νέες ταυτότητες.

Με ηρεμία ο ιερέας της εξήγησε ότι το ζήτημα δεν είναι πνευματικό και δεν αφορά την Εκκλησία και την κάλεσε να αναζητήσει απαντήσεις από πιο αρμόδιους.

Τον χαστούκισε μπροστά στον κόσμο

Τότε η γυναίκα εξοργίστηκε, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον Ιερέα με χαρακτηρισμούς όπως «προδότη», «πουλημένε», «νεοταξίτη». Συνέχισε δε,  λέγοντας πως είδε στο διαδίκτυο γέροντα από το Άγιο Όρος να φωνάζει να μην πάρουν τις ταυτότητες.

Ο 66χρονος κληρικός της είπε να μην πιστεύει ότι βλέπει στο διαδίκτυο και τότε εκείνη ξέσπασε. Εφτασε μάλιστα στο σημείο να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο.

Στη συνέχεια ήρθε ο σύζυγος της κυρίας ο οποίος κάνει και διακονήματα στον Ναό και το περιστατικό έληξε.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι θεωρίες συνωμοσίας για τις νέες ταυτότητες περί  τσιπ παρακολούθησης και «δαιμονικού» χαράγματος. Μάλιστα, από τα διαδικτυακά κηρύγματα περί παγκόσμιας συνωμοσίας και τις σελίδες στο Facebook με τίτλο «Λέμε όχι στην κάρτα του πολίτη» με 17 χιλιάδες ακολούθους και υποσημείωση «όχι στο σφράγισμα του αντίχριστου» φτάσαμε στη διοργάνωση συλλαλητηρίων σε όλη την επικράτεια με ορισμένους κληρικούς που διαθέτουν λογαριασμό στο TikTok να απευθύνουν κάλεσμα στο ποίμνιό τους..in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: