27 Αυγούστου 2023

Γιάννης Μπουτάρης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης

  Γιάννης Μπουτάρης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης

Ο Γιάννης Μπουτάρης χαρακτήρισε τη συμμετοχή του «έκφραση της ανησυχίας για την πορεία της πόλης».

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη για Όλους» κατεβαίνει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

O κ. Μπουτάρης σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή του τον περασμένο Απρίλιο είχε ανακοινώσει πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Σπύρου Πέγκα για τον δήμο Θεσσαλονίκης χωρίς όμως να γνωστοποιεί ότι θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο, κάτι που έγινε γνωστό σήμερα, Παρασκευή (25/8) με δελτίο Τύπου της παράταξης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας, ευχαρίστησε τον Γιάννη Μπουτάρη για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο, την οποία χαρακτήρισε «τιμητική».

Από την πλευρά του, ο πρώην δήμαρχος χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Πέγκα «έκφραση της ανησυχίας για την πορεία της πόλης» και σημείωσε πως κατεβαίνει στις εκλογές «χωρίς καμία προσδοκία προσωπικού οφέλους ή αξιώματος»

«Έκφραση της ανησυχίας μου για την πορεία της πόλης»

«Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο είναι τιμητική για τη δημοτική μας κίνηση και πρωτοπόρα για τον δημόσιο βίο. Η υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος εκφράζει το διαχρονικό νοιάξιμό του για την πόλη, ανεξάρτητα από τίτλους και αξιώματα. Δηλώνει την ανάγκη συστράτευσης όλων των δυνάμεων της πόλης που επιθυμούν την αλλαγή στη διοίκηση του δήμου και ονειρεύονται μια Θεσσαλονίκη δυναμική, εξωστρεφή, προοδευτική και βιώσιμη. Τον ευχαριστώ από καρδιάς», δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.

Από την πλευρά του, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης υπογραμμίζει: «Μετά την ολοκλήρωση της δημαρχιακής θητείας μου στον δήμο Θεσσαλονίκης, δεν έπαψα ποτέ να ενδιαφέρομαι και να νοιάζομαι για όσα συμβαίνουν στην πόλη. Δυστυχώς, αυτά τα τέσσερα χρόνια η Θεσσαλονίκη πήγε πολλά βήματα πίσω. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Πέγκα αποτελεί έκφραση της ανησυχίας μου για την πορεία της πόλης. Ήμουν και θα είμαι πάντα ενεργός πολίτης. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου η συμμετοχή μου στο δημοτικό συμβούλιο, ως απλός σύμβουλος, ικανοποιεί αυτή την έγνοια μου για την πόλη. Είμαι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές χωρίς καμία προσδοκία προσωπικού οφέλους ή αξιώματος.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: