23 Αυγούστου 2023

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


 Καθώς αποχαιρετάμε το καλοκαίρι αν και οι συνθήκες καύσωνα συνεχίζονται , οι Ελεύθεροι Ποδηλάτες Πιερίας σας προσκαλούν σε μία ακόμη ποδηλατική εθελοντική , συνάντηση , στην φιλόξενη «Καντίνα του Οφίδη» στα 1000μ υψόμετρο στα Πιέρια  Όρη (30ο χλμ προς χιονοδρομικό από Κατερίνη) .  Οι ΕΛ.Π.ΠΙ. περισσότερο από 27 χρόνια υποστηρίζουν και προωθούν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ & ΑΣΦΑΛΩΣ την ποδηλασία και την ποδηλατική κουλτούρα , σε μία επίπεδη πόλη με-χωρίς?- ποδηλατόδρομους ! Με πιστοποιημένους ξεναγούς ,διασώστες και εκπαιδευτές ποδηλασίας, ποδηλατούν 365 μέρες , περισσότερο από 5000χλμ το χρόνο ,καθημερινά με βροχή και ήλιο για να πάνε : σχολείο, δουλειά η αναψυχή (κάθε Σαββατοκύριακο) ! Ακόμα με υψηλό αίσθημα ευθύνης  πιστοποιημένα και υπεύθυνα , μαθαίνουν στην πράξη ποδηλασία σε παιδιά (αλλά και σε ενήλικες που θέλουν αλλά δεν μπόρεσαν να μάθουν ) σε ειδικούς και ασφαλείς χώρους!

Την Κυριακή 27 Αυγούστου η παλαιότερη     και  ασφαλέστερη, ποδηλατική, εθελοντική  ομάδα, σας προσκαλεί για ποδηλατοπαιχνίδι από τις 12 το μεσημέρι. Φυσικά η είσοδος είναι δωρεάν –ελεύθερη . Κάθε ποδηλάτης συμμετέχει με δική του ευθύνη και δικό του ποδήλατο. Δεν είναι αγώνες , αλλά παρουσίαση ποδηλατικής  δεξιοτεχνίας από την  EXTREMEteam1 κάτοχος παγκόσμιου ρεκόρ ανάβασης με ΒΜΧ στον Μύτικα 2004  & πρωταθλητές Ελλάδος ΒΜΧ racing 2009…ΠΡΟΣΟΧΗ : Το κράνος είναι  απαραίτητο για όσους θέλουν να συμμετέχουν (και εθελοντικά  προστατευτικός εξοπλισμός) . Για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν συμβολικά αναμνηστικά.

Με την υποστήριξη  :

  « EXTREME sports & ποδήλατο »   , 7ης Μεραρχίας 72 Κατερίνη , τηλ 23510 73977.

Εκ μέρους των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ  ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ευχαριστούμε θερμά:

-Τον κ. Αλέξανδρο  Οφίδη για την δωρεάν-προσωρινή- παραχώρηση του χώρου για τις εκδηλώσεις.

-Την Ελληνική Αστυνομία και το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης για τις πολύτιμες συμβουλές και υποδείξεις καθώς και για την άριστη συνεργασία.

-Το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: