31 Αυγούστου 2023

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουτσούμπας


  Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση του κόμματος

Στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματά εισήχθη εκτάκτως σήμερα το πρωί ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο γγ του ΚΚΕ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού, καθώς παρουσίαζε υψηλό πυρετό.

Εισήχθη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουτσούμπα δεν εμπνέει ανησυχία και σε λίγο αναμένεται σχετική ενημέρωση.

Ο ίδιος σήμερα δεν θα παραστεί στην προ ημερησίας συζήτηση στη βουλή σε επίπεδο αρχηγό κομμάτων για τις φωτιές που εξακολουθούν να καίνε τη χώρα.

Μετά από τη σχετική ενημέρωση και επικοινωνία με το Προεδρείο της Βουλής, το ΚΚΕ θα εκπροσωπήσει στη συγκεκριμένη συζήτηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Θανάσης Παφίλης.

Το πρόβλημα με τη μέση του

Υπενθυμίζεται πως στην συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας είχε διακόψει την ομιλία του λόγω πόνων στη μέση του.

Συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, την ώρα που μιλούσε από το βήμα του Κοινοβουλίου, ξαφνικά διέκοψε την ομιλία του και φάνηκε να παραπάτησε.

Στη συνέχεια και ενώ έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι έχει πρόβλημα στη μέση του και σταμάτησε για λίγο.

Ο ίδιος, επέστρεψε μετά από λίγο στο βήμα της Βουλής και με το γνωστό του χιούμορ σχολίασε το περιστατικό και συνέχισε την παρέμβασή του κανονικά, χειροκροτούμενος θερμά από τους βουλευτές όλων των κομμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: