Στην ταυτοποίηση 10 ακόμη ατόμων που φαίνεται ότι συμμετείχαν στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα οποία δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής, έφτασαν οι Αρχές.

Μετά από εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας που έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία, αναγνωρίστηκαν κι άλλοι από τους συμμετέχοντες στη φονική επίθεση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στον περιμετρικό χώρο της «OPAP Arena» και είχε ως αποτέλεσμα στα επεισόδια που ξέσπασαν να τραυματιστεί θανάσιμα ο Μιχάλης Κατσουρής. Πρόκειται για νεαρά άτομα, όλοι Έλληνες, οπαδοί άλλης ελληνικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, μέσα στις επόμενες ώρες έρχονται νέα εντάλματα τα οποία αφορούν Έλληνες χούλιγκανς, οι οποίοι συνέδραμαν τους Κροάτες κατά τη διάρκεια της φονικής -όπως εξελίχθηκε- επίθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha.

Παράλληλα, αναζητούνται και άλλοι Κροάτες χούλιγκανς, οι οποίοι είχαν κάνει το ταξίδι από το Ζάγκρεμπ μέχρι την Αθήνα. Μάλιστα, εκτιμάται ότι σύντομα θα υπάρξει ταυτοποίηση των στοιχείων τους, ειδικότερα του ατόμου που φαίνεται σε πολλά βίντεο να χτυπά με ένα κοντάρι τον άτυχο Μιχάλη, ο οποίος άφησε το μοιραίο εκείνο βράδυ την τελευταία του πνοή σε ηλικία 29 ετών.

Νέο βίντεο με πρόσωπο-«κλειδί» δίπλα στον Μιχάλη Κατσούρη

Σε πρόσωπο-κλειδί που ήταν δίπλα στον Μιχάλη τις κρίσιμες στιγμές στρέφεται η έρευνα της Αστυνομίας μετά από νέο βίντεο που έχει στη διάθεση της. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι μπορεί τα νέα στοιχεία να οδηγήσουν στον δολοφόνο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.vertisment

Συγκεκριμένα, υπάρχει στο νέο βίντεο ένας γεροδεμένος άνδρας με κόκκινη μπλούζα, ο οποίος βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον Μιχάλη και ίσως να είναι το πρόσωπο που θα οδηγήσει τις έρευνες στο επόμενο βήμα. Η κατάθεση του συγκεκριμένου ατόμου αξιολογείται ως ιδιαίτερα σημαντική. Οι αξιωματικοί εκτιμούν πως ενδέχεται να είδε κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην σύλληψη του δολοφόνου.