5 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΛ.Π.ΠΙ.-ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ 10-9-2023


 Καθώς το καλοκαιράκι μας άφησε και επιστρέφουμε σιγά-σίγα στους φθινοπωρινούς ρυθμούς μας, νομίζουμε ήρθε η ώρα για μία «Ποδηλατοβόλτα επιστροφής στα …σχολεία» .

Η ασφαλέστερη εθελοντική ποδηλατική ομάδα, περισσότερο από 27χρόνια , των ΕΛ.Π.ΠΙ. μαζί με την EXTREMEteam1 , συμμετέχουν σε μία (ακόμη) πρότυπη,  ποδηλατοβόλτα γνωριμίας με τους (ανεπίσημους ) ποδηλατόδρομους της Κατερίνης!

Ξεκινάμε από την 19ης Μαΐου, γωνία με Ν. Πλαστήρα στις 18:00 , μπροστά από τον «Αγριοβιόκηπο»  και απέναντι από τον συνεταιρισμό τεχνιτών οχημάτων και ανταλλακτικών , την Κυριακή 10-9-2023.


Η εκδήλωση είναι  εθελοντική και «αυτοοργανωμένη» δλδ: κάθε ποδηλάτης συμμετέχει με δική του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ευθύνη . Αυστηρή σύσταση είναι η χρήση: κράνους ,ανοιχτόχρωμων ρούχων και φώτα (για το βράδυ ) . Τα ποδήλατα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση με φουσκωμένα λάστιχα, καλά φρένα και καλορυθμισμένες ταχύτητες (όσα έχουν) . Θα υπάρχει βασική τεχνική υποστήριξη,  για τους ποδηλάτες της EXTREMEteam1 (και διακριτική επίβλεψη πιστοποιημένου διασώστη, ξεναγού ποδηλασίας ,ΜΤΒ LEADER,  για όλους .

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε παιδιά (με συνοδεία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κηδεμόνα) και για όσους θέλουν να μάθουν ,πεζούς, ποδηλάτες ,μοτοσυκλετιστές, αυτοκινητιστές …πως γίνεται η κυκλοφορία σε έναν ποδηλατόδρομο . ). Μπορείτε να συμμετέχετε με κάθε όχημα και e-bike.

Η εφαρμογή του Κ.Ο.Κ. είναι υποχρεωτική για ΟΛΟΥΣ,  τους συμμετέχοντες.

Ευχαριστούμε θερμά την τροχαία Κατερίνης και όλους τους εθελοντές , συλλόγους , καθώς και τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ που εφαρμόζουν τον Κ.Ο.Κ. και έχουν κάνει τους ΕΛ.Π.ΠΙ. μια βραβευμένη εθελοντική ,απόλυτα ασφαλή ποδηλατική ομάδα για περισσότερο από 27 χρόνια !

Σας ενημερώνουμε πως για την νέα χρόνια , υπάρχουν προγραμματισμένες από τους ΕΛ.Π.ΠΙ. να γίνουν δεκάδες ασφαλείς ,εκπαιδευτικές , πολιτιστικές , τουριστικές ,αθλητικές  ποδηλατικές εκδηλώσεις (όπως γίνονται χρόνια τώρα με απόλυτη επιτυχία ) τοπικές, πανελλήνιες και διεθνείς σε συνεργασία με εθελοντές και συλλόγους/φορείς από ΟΛΗ την Ελλάδα !Περισσότερα θα ανακοινωθούν σύντομα .  Οι ΕΛ.Π.ΠΙ. δεν είναι σύλλογος , Μ.Κ.Ο., ΚΙΝΣΕΠ… και δεν επιδοτούνται από κανένα πρόγραμμα.

 Η συμμετοχή είναι ελεύθερη . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: