3 Σεπτεμβρίου 2023

Σέρρες: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 18χρονης – Επικοινώνησε με τους γονείς της


Η 18χρονη Πετρούλα είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τρίτη από τα Χρυσοχώραφα Σερρών

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 18χρονης Πετρούλας που είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τρίτη, 29 Αυγούστου από τα Χρυσοχώραφα στις Σέρρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 18χρονη επικοινώνησε με την οικογένειά της και τους είπε πως βρίσκεται στα Μέγαρα  και είναι καλά στην υγεία της.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για τον εντοπισμό της Πετρούλας:

Η περιπέτεια της Παλάζη (επ.) Πετρούλας (ον.), 18 ετών, έληξε σήμερα, 02/09/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Χάρη στην αποτελεσματικότητα του μηχανισμού Missing Alert, ευαισθητοποιημένος πολίτης κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες-1017», ο Οργανισμός μας ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές και κατόπιν αστυνομικών ερευνών η Παλάζη (επ.) Πετρούλα (ον) εντοπίστηκε στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής και είναι καλά στην υγεία της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Παλάζη (επ.) Πετρούλα (ον.) και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η έκκληση της μητέρας της

Η μητέρα της είχε απευθύνει έκκληση στη 18χρονη να επικοινωνήσει με την οικογένειά της, μόνο για να μάθουν ότι είναι καλά. «Κι αν δεν θέλει να γυρίσει θα το δεχτώ» είχε πει χαρακτηριστικά η μητέρα της, μιλώντας στο epilogestv.gr.

in.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: