12 Σεπτεμβρίου 2023

Μαφιόζικη εκτέλεση 6 Τούρκων στην Αρτέμιδα – «Πόλεμο» στον υπόκοσμο των ναρκωτικών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.


Σε διαμάχη συμμοριών Τούρκων ναρκεμπόρων αποδίδει η ΕΛ.ΑΣ. το πρωτοφανές μακελειό με τους έξι νεκρούς στην οδό Αρίωνος στην Αρτέμιδα – είναι η πιο πολύνεκρη φονική επίθεση που σχετίζεται με το οργανωμένο έγκλημα στη χώρα μας. Κύριο ζητούμενο είναι η πρωτοφανής αιματοχυσία να σχετίζεται με μεγάλο φορτίο ηρωίνης ή κάποια σχετική εκκρεμότητα. Όπως έγραφε τη Δευτέρα το enikos.gr οι γερμανικές πινακίδες του οχήματος ήταν πλαστές, κάτι που οδηγεί τις Αρχές να ερευνήσουν εάν και τα έγγραφα που είχαν πάνω τους οι έξι άνδρες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή είναι και αυτά πλαστά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», στην πορεία της έρευνας διαπιστώθηκε ότι τα θύματα ήταν Τούρκοι υπήκοοι, ένας από τους οποίους είχε γαλλικό διαβατήριο, ενώ ορισμένοι φαίνεται να έχουν έρθει προ εξαμήνου στη χώρα μας. Σημειώνεται ότι και άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν είχαν υπάρξει αιματηρές επιθέσεις με θύματα τουρκικής καταγωγής στην Ελλάδα, με πιο ενδεικτική εκείνη στις αρχές Μαρτίου όταν δύο άτομα – τουρκικής υπηκοότητας και κουρδικής καταγωγής- έγιναν στόχος ένοπλης επίθεσης στην Ακτή Μουτσοπούλου στο Πασαλιμάνι, ενώ είχε προηγηθεί τον Οκτώβριο του 2021 παρόμοιο συμβάν στην Ανάβυσσο.

 Οι αστυνομικοί συνεκτιμούν ότι στην Λούτσα αλλά και σε άλλες γειτονικές περιοχές στην ΒΑ Αττική δίνουν το «παρών» αλλοδαποί διακινητές ενώ έχουν εντοπιστεί αποθήκες ή και καλλιέργειες ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν μέχρι αργά το βράδυ να ταυτοποιήσουν τους νεκρούς – μέσω σύγκρισης αποτυπωμάτων – πολλοί από τους οποίους θεωρείται ότι είναι σεσημασμένοι..enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: