28 Σεπτεμβρίου 2023

Επίσκεψη Γιάννη Ντούμου στον ΟΡ.ΦΕ.Ο.


            

             «Το Φεστιβάλ Ολύμπου αποτελεί
τον εκφραστή της πολιτιστικής μας αναφοράς»

Ένθερμη ήταν η υποδοχή που δέχτηκε από τον πρόεδρο, Γρηγόρη Παπαχρήστο και από τα παρόντα διοικητικά μέλη του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης
Ντούμος.


Ο κ. Ντούμος συνοδευμένος από υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ, ενημερώθηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, από τον κ. Παπαχρήστο για την πορεία των πενήντα δύο χρόνων του Φεστιβάλ Ολύμπου, τονίζοντας: «Φίλε από πολλά χρόνια, Γιάννη, σε καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά στον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου, ο οποίος με τον εθελοντισμό όλων μας αναδεικνύει τον ιστορικό μας πλούτο, προσφέρει ποιοτικό πολιτισμό και συμβάλλει καθοριστικά και στην προβολή του τόπου μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης δημιουργεί και προοπτικές ανάπτυξης λόγω των διεθνών του συνεργασιών.

Αναμφίβολα θα συνεργαστούμε άψογα γιατί οι φορείς της αυτοδιοίκησης μαζί με τους χορηγούς και τους εθελοντές οριοθετούν την επιτυχία και προοπτική του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Σου εύχομαι προσωπικά σε εσένα
και το συνδυασμό σου καλή επιτυχία στις προσεχείς εκλογές» .

Στην αντιφώνησή του ο Γιάννης Ντούμος αφού ευχαρίστησε για το ένθερμο και παραγωγικό κλίμα της υποδοχής, επισήμανε: «Συγχαίρω το Φεστιβάλ Ολύμπου για το έργο που επιτελεί εδώ και πάνω από πέντε δεκαετίας στον τόπο μας. Αποτελεί τον σημαντικότερο εκφραστή της πολιτιστικής μας αναφοράς. Θεωρώ ότι ο πολιτισμός και ο τουρισμός συνεισφέρουν καθοριστικά στο ΑΕΠ της Κατερίνης.


Είναι βέβαιο, φίλε Γρηγόρη ότι θα συνεργαστούμε γιατί οι τέχνες και τα γράμματα προσθέτουν υπεραξία στην τοπική μας κοινωνία. Θα δουλέψουμε με οργάνωση και αποκεντρωμένα για να δώσουμε μια νέα προοπτική στην Κατερίνη.
 

Τόσο οι υπάρχοντες χώροι δράσεων, όσο το νέο Πολιτιστικό Κέντρο Κατερίνης με την αποπεράτωσή του, καθώς και μέσα από την αξιοποίηση των αρχαιολογικών τόπων της πόλης που επιτέλους πρέπει να
αναδειχθούν, θα είναι στη διάθεσή σας για τα συνεχίσετε την πολιτισμική σας προσφορά. Σας ευχαριστώ για τις ευχές. Θα είμαι πάντα και διαρκώς δίπλα σας».

 

Παρούσα στη συνάντηση και η πρόεδρος του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, Μαρία Γκριμούλα, η οποία πέρα των ευχών ανέφερε ότι παρά το ότι το Κέντρο ανήκει σε άλλο Δήμο επιθυμούμε τη συνεργασία και με το Δήμο Κατερίνης, γιατί ο πολιτισμός δεν έχει σύνορα και ασφαλώς οφείλουμε συνεργατικά να υπηρετήσουμε τον τόπο μας.Από πλευράς ΟΡ.ΦΕ.Ο. παρέστησαν στην συνάντηση οι Γιώργος Σαμαλής-γενικός γραμματέας, Μελίνα Παπαδοπούλου-εθελοντισμού και υποδοχής θεατών, Ραφαήλ Μετενίδης-χρηματοδοτικών προγραμμάτων, χορηγιών καθώς και διεθνών συνεργασιών, Περικλής Χατζηγιάννης- επικοινωνίας και οι συνεργάτες του Οργανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: