7 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Πορτοσάλτε τα βάζει με τον Μητσοτάκη: Αν δεν μπορεί, να έρθει άλλος να αναλάβει αυτό το χάλι


Δριμεία κριτική
άσκησε ο Άρης Πορτοσάλτε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με φόντο τις καταστροφικές πλημμύρες και τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.

"Πρέπει να μπει τέλος στο ξεχαρβάλωμα. Έχουμε ένα γενικό ξεχαρβάλωμα και έχω την αίσθηση ότι το τελευταίο δίμηνο η κυβέρνηση τα έχει χαμένα. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. πρωθυπουργός έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του κάπου αλλού", δήλωσε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

 Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου αναφέρθηκε στη χθεσινή δήλωση Μητσοτάκη που είπε ότι "πρέπει να ξαναδούμε την Ελλαδα από την αρχή".

"Δεν περιμένω σχόλιο από τον πρωθυπουργό. Εγώ είμαι για το σχόλιο κι ο κ. πρωθυπουργός για τη δουλειά. Πρέπει να μαζέψουμε τα ασυμμάζευα του κράτους. Από τα Τέμπη έως σήμερα έχουμε μία σειρά ζητημάτων" συνέχισε αιχμηρά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος υπενθύμισε την φωτιά στην Αγχίαλο και τα βλήματα που εξερράγησαν "σε μάχιμη μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας" καθώς και την "κάθοδο των Κροατών χούλιγκαν".

"Ένας από τους κύριους λόγους που η πλειοψηφία της κοινωνίας έδωσε το 41% σε δύο θριάμβους του Κυριάκου Μητσοτάκη, με διαφορά 20 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι γιατί η κοινωνία είπε "Μητσοτάκη εσύ θα στρώσεις την καθημερινότητα". Δεν το έχουμε δει ακόμη. Η κυβέρνηση τα χει χαμένα. Κάποιος πρέπει να αναλάβει τη συγκρότηση του κράτους ξανά. Δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης; Να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να αναλάβει να μαζευτεί αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας" κατέληξε αυστηρά..thetoc.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: