7 Σεπτεμβρίου 2023

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ


 Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνολικό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το προσεχές Σαββατοκύριακο θα επαναπρογραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα, καθώς ο πρωθυπουργός αναμένεται να βρεθεί αυτές τις ημέρες στις περιοχές όπου σημειώθηκαν καταστροφές από την κακοκαιρία.

Παράλληλα, τις ίδιες ημέρες δεν θα γίνουν επισκέψεις από υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη στα περίπτερα της 87ης ΔΕΘ.

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας η επίσκεψη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Συνεχείς συσκέψεις στο Μαξίμου

Οι συσκέψεις του πρωθυπουργού με το επιτελείο του είναι συνεχείς στο Μέγαρο Μαξίμου, με στόχο να βρεθεί η κυβέρνηση στις πληγείσες περιοχές και δίπλα στους ανθρώπους που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται σε μια στιγμή.

Η απόφαση για την ακύρωση όλων των παράλληλων κυβερνητικών εκδηλώσεων στη ΔΕΘ είχε ληφθεί από νωρίς, ωστόσο στο Μαξίμου εκτίμησαν ότι είναι προτιμότερο να επαναπρογραμματιστεί ολόκληρη η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.

Νωρίτερα είχε δοθεί «απαγορευτικό» από την Ηρώδου Αττικού στα κυβερνητικά στελέχη για την παρουσία τους σε περίπτερα, εγκαίνια περιπτέρων των υπουργείων, συμμετοχή σε εκδηλώσεις όπως πάνελ, συζητήσεις, ομιλίες, μεχρι τη Δευτέρα.

Επίσκεψη στην Πολιτική Προστασία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί το πρωί της Πέμπτης στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες των Αρχών και την πορεία της κακοκαιρίας..in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: