30 Σεπτεμβρίου 2023

Εκτός ελέγχου ο Αχιλλέας Μπέος: Χτύπησε πλημμυροπαθή, έβρεξε πολίτη έξω από εκλογικό κέντρο αντιπάλου του


 Εκτός ορίων βγήκε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος χτύπησε πλημμυροπαθή που τον έβρισε. Μετά το περιστατικό κατά το οποίο έβρεξε με μάνικα πολίτη που βρισκόταν έξω από το εκλογικό κέντρο αντιπάλου του, ο δήμαρχος του Βόλου στρέφεται ξανά εναντίον πολίτη του δήμου του.

Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Άλλη Μεριά. Εκεί βρίσκονταν συγκεντρωμένοι κάτοικοι που προσπαθούσαν να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος μπροστά από τη διαλυμένη γέφυρα. Όπως καταγγέλλουν, οι εργασίες προχωρούν χωρίς να έχει γίνει μελέτη. Στο ρέμα έχουν ήδη μαζευτεί οι φερτές ύλες από τις πλημμύρες και ο κίνδυνος νέας καταστροφής είναι ορατός για τους ανθρώπους που έχουν ήδη χάσει τις περιουσίες τους.

Γρήγορα τα πνεύματα οξύνθηκαν και όταν ένας πολίτης είπε στον Αχιλλέα Μπέο "Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα", εκείνος κινήθηκε εναντίον του και άρχισε να τον χτυπάει. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν καταγράφηκαν σε βίντεο από το gegonotanews.gr 

 Υπενθυμίζεται πως χθες, ο δήμαρχος Βόλου, έβρεξε με μάνικα πολίτη που βρισκόταν έξω από το εκλογικό κέντρο αντιπάλου του.

Ο δήμαρχος Βόλου, όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο, άρπαξε τη μάνικα από καθαριστή και έβρεξε πολίτη που βρισκόταν έξω από εκλογικό κέντρο της παράταξης "Συμμαχία για το Βόλο", της οποίας επικεφαλής είναι ο κ. Παπαπέτρου.

Ο δικηγόρος Γιώργος Ταταριώτης, που δέχτηκε το χτύπημα του νερού και πρόσφατα υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση, κάλεσε την αστυνομία, αναφέρει το gegonotanews.gr. Όταν έφτασε ο κ. Μπέος πλησίασε τους αστυνομικούς και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες είπε "πάρτε τα στοιχεία του χασοδίκη και κάντε του αλκοτέστ".

"Εμείς είδαμε τον Α. Μπέο να περνάει από την Δημητριάδος με δυο υδροφόρες και να τον ακολουθεί ένας κάμεραμαν σκαρφαλωμένος στην υδροφόρα, μαζί με τους συμβούλους και κάποιους συνοδούς του. Ούτε κανείς ενδιαφέρθηκε, ούτε κανείς νοιάστηκε, για την παρουσία του. Αμέσως μετά συνέβησαν όσα σας περιγράφω", δήλωσε η δικηγόρος Μωραϊτου..thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: