13 Σεπτεμβρίου 2023

Ομιλίες του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιάννη Ντούμου, στην Έλαφο και τα Καταλώνια

Γιάννης Ντούμος: «Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ισόρροπη ανάπτυξη πόλης και περιφέρειας του δήμου Κατερίνης»
«Τα χωριά μας, μπροστά»! Αυτό είναι το μήνυμα που συνεχώς μεταδίδει στους κατοίκους των Κοινοτήτων της περιφέρειας Κατερίνης ο Υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Ντούμος, συνεχίζοντας τις περιοδείες και ομιλίες του ενόψει εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.
Το βράδυ της Τρίτης, 12/9, ο κ. Ντούμος μίλησε σε ανοιχτές συγκεντρώσεις στην Έλαφο και τα Καταλώνια, όπου τον υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και χειροκροτήματα οι κάτοικοι των δύο χωριών.


«Στέκομαι απέναντί σας με αίσθημα ευθύνης για την επόμενη μέρα για να μοιραστώ μαζί σας τις προσωπικές μου σκέψεις αλλά κυρίως τους στόχους που έχουμε θέσει ως Συνδυασμός ‘‘Δήμος Πρότυπο’’», ανέφερε ο Υποψήφιος Δήμαρχος στις δύο πολυπληθείς συγκεντρώσεις και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή των χωριών τους αναδεικνύοντας τον Συνδυασμό του ως την επόμενη Δημοτική Αρχή του Δ.Κατερίνης.


Στη συνέχεια, ο Γιάννης Ντούμος αναφέρθηκε στην ανισόρροπη ανάπτυξη που υπάρχει μεταξύ της πόλης και των Κοινοτήτων γύρω από την Κατερίνη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί να είναι τα χωριά του Δ.Κατερίνης σε πλήρη εγκατάλειψη».


Τόνισε ότι η πιο θλιβερή διαπίστωση που έκανε μέχρι σήμερα περιοδεύοντας τα χωριά του Δ.Κατερίνης «είναι ότι είμαστε μια περιοχή δύο ταχυτήτων. Πρώτα η πόλη και μετά …τα χωριά. Αυτό σίγουρα δεν
είναι ένας Δήμος Πρότυπο. Και δεν το λέω ούτε για να χαϊδέψω τα αυτιά σας, ούτε για να αλιεύσω την ψήφο σας».


Διαβεβαίωσε τους κατοίκους της Ελάφου και των Καταλωνίων ότι πρωταρχικός του στόχος είναι η ισόρροπη ανάπτυξη πόλης και περιφέρειας του δήμου και αυτό μπορεί να γίνει με συγκεκριμένα έργα
που είναι ανάγκη να γίνουν στις Κοινότητες μέσα από διάφορα προγράμματα και, όπου χρειάζεται, σε συνεργασία με συναρμόδιους φορείς, εισπράττοντας τα δυνατά χειροκροτήματα του κόσμου.


 

Στο κλείσιμο των ομιλιών του ο Υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε τους πολίτες να παραστούν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο» που θα γίνει την Πέμπτη 5
Οκτωβρίου, στην Κατερίνη. Και αμέσως μετά παρουσίασε τους υποψηφίους Τοπικούς Συμβούλους στην Έλαφο και στα Καταλώνια καθώς και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της περιοχής.

Οι επισκέψεις-ομιλίες του Γιάννη Ντούμου
σε Κοινότητες του Δήμου Κατερίνης

Το πρόγραμμα των επισκέψεων-ομιλιών του υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιάννη Ντούμου, την Τετάρτη 13/9:
Ώρα 18:30 Αρωνάς-καφενείο Παραστατίδη
Ώρα 19:30 Μελιάδι-Καφενείο Κατσάρα Γεωργίου
Ώρα 20:00 Μοσχοπόταμος-Καφενείο Χρυσόπουλου Σάκη
Ώρα 21:30 Λαγόραχη-Καφέ Rainbow Κατσάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: