2 Νοεμβρίου 2023

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

 

Δεν έρχονται καλά μαντάτα από την αλλαγή σκυτάλης στο δημαρχείο. Ή το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη ή καλαμοκαβαλάρηδες ενόψει. Ομονοείτε αδελφοί...

***

 Ηδη προ ημερών δι' ασήμαντον αφορμήν ακούστηκαν απρέπειες στο δημοτικό συμβούλιο και κάποιοι δίκην Μπέου το μετέτρεψαν σε λωρίδα της Γάζας.

***

Παρών δηλώνει ο Κουκοδήμος. Πέντε χρόνια λέει μάχιμη αντιπολίτευση. Φαντάζομαι να μη μετράει το πάχος των ασφαλτοστρώσεων και να φωτογραφίζει γούρνες.

***

Πολύ φοβάμαι ότι αυτό τον ρόλο θα τον ξανααναλάβουν εκ νέου οι υπηρετούντες το δημοσιογραφικό λειτούργημα με το αζημίωτο φυσικά.

***

Στο πρόγραμμα συνάντηση Ντούμου με τους 366 νεομετόχους του Δήμου.

***

Επεται συνάντηση με τους νεοεκλεγέντες και κατανομή αρμοδιοτήτων και μάλιστα λίαν συντόμως. Κι εκεί αρχίζουν τα δύσκολα. Προτείνω λίστα ΑΣΕΠ για την αξιολόγηση.

***

Κάποιοι βιάζονται πολύ. Πού πας ρε Καραμήτρο, που έλεγε κι ο λαός, χωρίς να κάνεις το αγροτικό σου;

***

Και μη ξεχνάς, έλεγες "κι εγώ με Ντούμο", βγήκες και φωτογραφία, μη την κάνεις πρόωρα αν δεν σου κάτσει η μπίλια. Το ξαναείδαμε το έργο.

***

Πως λέμε θα κόψω το κρασί... Το αποφάσισα θα κόψω το Δημοτικό συμβούλιο. Χωρίς Τάκη Λεμονόπουλο τι γούστο να 'χει. Τάκη βάστα τα κλειδιά.

***

Το βέβαιο είναι ότι και πάλι οι συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου θα είναι συγκρουσιακές. Το απορίας άξιο το γιατί, αφού ούτως ή άλλως ο Μητσοτάκης έβαψε τον χάρτη του δήμου Κατερίνης μπλέ. Οι λοιπές δημοκρατικές -επικουρικές δυνάμεις θα αρκεστούν στο ρόλο του νεροκουβαλητή; Δεν νομίζω....

Δεν υπάρχουν σχόλια: