9 Νοεμβρίου 2023

Στ. Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός να αποπέμψει αμέσως τον Άδ. Γεωργιάδη για τη δήλωσή του σχετικά με το δυστύχημα των Τεμπών

 

«Υπάρχουν όρια. Η δήλωση του 'Αδωνι Γεωργιάδη ότι μόνο όσοι ζουν στο μικρόκοσμό τους ενδιαφέρονται σήμερα για τα Τέμπη, είναι από τις πιο κυνικές και απάνθρωπες δηλώσεις που έχουν γίνει στην πολιτική ιστορία του τόπου μας», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο Facebook, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει άμεσα τον υπουργό από την κυβέρνηση.

 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει ότι η δήλωση του κ. Γεωργιάδη «προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων. Προσβάλλει τους τραυματίες και τους διασωθέντες που ζουν με τον εφιάλτη της ανάμνησης, πολλοί από αυτούς με ψυχοτραύματα. Προσβάλλει τους συγγενείς των θυμάτων που ξυπνούν καθημερινά με το δράμα της απώλειας, συνδυασμένο με την έλλειψη δικαίωσης και την εγκατάλειψη. Προσβάλλει το σύνολο των Ελλήνων που παρουσιάζονται από τον υπουργό ως ένας λαός χωρίς αισθήματα και αλληλεγγύη».

Σημειώνει ότι «η επίκληση του 41% δεν αποτελεί πλυντήριο ενόχων και αλαζόνων» και πως «η δήλωση Γεωργιάδη δημιουργεί μείζον πολιτικό θέμα».

Ο κ. Κασσελάκης καλεί τον πρωθυπουργό «να αποπέμψει αμέσως τον 'Αδωνι Γεωργιάδη από την κυβέρνησή του». «Διαφορετικά», σχολιάζει, «προσυπογράφει τη δήλωσή του, ενστερνίζεται την ίδια αλαζονεία και πολιτική χυδαιότητα και δικαιώνει τον τίτλο του πρωθυπουργού μειωμένης συναισθηματικής νοημοσύνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: