29 Νοεμβρίου 2023

Κασσελάκης: Η πρώτη ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διάσπαση - "Tο Συνέδριο στην ώρα του" - "Ούτε 3.000 μέλη δεν αποχώρησαν


 Να αντιστρέψει το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί ο Στέφανος Κασσελάκης, με την τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος που συνεδριάζει από το μεσημέρι της Τετάρτης. Είναι η πρώτη μετά τη διάσπαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, "πρώτος μεταξύ ίσων", άνοιξε τις εργασίες της ΠΓ χαρακτηρίζοντας τη σημερινή συνεδρίαση περισσότερο ως ανοιχτή συζήτηση ενός άτυπου πολιτικού κέντρου, καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις με τα μέλη για τις χρεώσεις τους.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, το κλίμα χαρακτηριζόταν από "συντροφικότητα, αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα", όπως αποτυπώθηκε στις τοποθετήσεις του προέδρου και των μελών της ΠΓ, αλλά και στην ίδια την εικόνα από την αίθουσα "Λεωνίδας Κύρκος".

"Το Συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του", ανέφερε στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εισηγήθηκε να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, όπως και η συγκρότηση των ομάδων εργασίας, καθώς και ο σχεδιασμός της διπλής καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια.

"Οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη. Από τη ροή των παραιτήσεων κρίνουμε ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις Νομαρχιακές Επιτροπές φαίνεται ότι στη συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν (κατά μέσο όρο) πάνω από 5 αποχωρήσεις. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ήταν εξ αρχής αναμενόμενες", ενημέρωσε ο Αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος, Γιώργος Βασιλειάδης.

Κασσελάκης: Η πρώτη ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διάσπαση - "Tο Συνέδριο στην ώρα του" - "Ούτε 3.000 μέλη δεν αποχώρησαν"Ο Κασσελάκης ζητά από τα μέλη να γνωριστούν μεταξύ τους

Να γνωριστούν μεταξύ τους καλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, ζητώντας τους να συμμετέχουν σε μια έρευνα-γκάλοπ.

Μεταξύ άλλων, τα μέλη του κόμματος καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις όπως "Πόσο χρόνο μπορείτε να αφιερώνετε μηνιαίως στις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ;" και "Ποιες ώρες θα σας εξυπηρετούσαν για να συμμετέχετε στις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ;".

Συγκεκριμένα, τα ερωτήματα, πολλαπλής επιλογής, είναι τα εξής:

- Ποιο ζήτημα σας απασχολεί περισσότερο στη καθημερινότητα σας αυτό το διάστημα;
- Σε τι βαθμό εκτιμάτε πως οι δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εκφράζουν τις προτεραιότητές σας;
- Τι πιστεύετε πως θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να κάνει καλύτερα;
- Ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σε ποιες δραστηριότητες θα σας ενδιέφερε να συμμετάσχετε;
- Πόσο χρόνο μπορείτε να αφιερώνετε μηνιαίως στις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ;
- Ποιες ώρες θα σας εξυπηρετούσαν για να συμμετέχετε στις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ;
- Πόσο συχνά διαβάζετε τα newsletter του iSYRIZA;
- Τι σας φαίνεται πιο χρήσιμο και ενδιαφέρον στην πλατφόρμα του iSYRIZA;
- Τι θα θέλατε να κάνει ο iSYRIZA για να γίνει πιο χρήσιμος για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ;

Σε ανάρτησή του, που έγινε την ώρα της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τα μέλη να πάρουν μέρος "στη μεγάλη έρευνα του iSYRIZA, να γνωριστούμε ουσιαστικά, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας"..thetoc.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: