5 Δεκεμβρίου 2023

Τραγωδία στις ΗΠΑ – 26χρονη ταρακούνησε βρέφος μέχρι θανάτου επειδή γκρίνιαζε

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει μια 26χρονη γυναίκα από τα βόρεια της Νέας Υόρκης, καθώς το καλοκαίρι είχε προκαλέσει το θάνατο ενός βρέφους.

Σύμφωνα με τις Αρχές της πολιτείας St. Lawrence County, η Τιάρα Κέλσι Άλεν είχε συλληφθεί στα μέσα Ιουλίου μετά την επίθεση στο βρέφος του συντρόφου της, με το μωρό να χάνει τη ζωή του ένα μήνα αργότερα, έπειτα από νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Η 26χρονη δήλωσε ότι ταρακούνησε έντονα το βρέφος με τα χέρια της, καθώς εκείνο γκρίνιαζε την ώρα που προσπάθησε να του αλλάξει πάνα.

Οι κινήσεις της Τιάρα Άλεν είχαν ως αποτέλεσμα το βρέφος να πάθει αμφίπλευρο υποσκληρίδιο αιμάτωμα και εγκεφαλική αιμορραγία και να καταλήξει ένα μήνα αργότερα.

Η 26χρονη ταρακούνησε έντονα το βρέφος με αποτέλεσμα να πάθει εγκεφαλική αιμορραγία και να καταλήξει ένα μήνα αργότερα στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με τη New York Post, η Άλεν παραδέχθηκε από την πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς ότι εκείνη προκάλεσε τα τραύματα στο βρέφος.

H 26χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του βρέφους.

«Προσπάθησα να τον ηρεμήσω αλλά δεν έπιανε τίποτα»

Περιγράφοντας τι συνέβη είπε ότι «τον έβγαλα από το λίκνο και τον άφησα στο κρεβάτι μου. Πήγα στο μπάνιο και όταν επέστρεψα το μωρό είχε γκρίνια. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω αλλά δεν έπιανε τίποτα».

«Τότε τον σήκωσα και ξέσπασα πάνω του και αυτό δεν έπρεπε να το κάνω. Τον σήκωσα με τα δύο χέρια και άρχισα να ταρακουνάω το βρέφος μπροστά και πίσω οργισμένη» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, μάλιστα, την ώρα που άλλαζε το μωρό εκείνο ενεργήθηκε και λερώθηκε με την ίδια να περιγράφει ότι «του σήκωσα τα πόδια και με δύναμη τα έσπρωξα για να τον αλλάξω. Ήμουν εκνευρισμένη και θυμωμένη».

Λίγα λεπτά αργότερα το βρέφος έχασε τις αισθήσεις του με την 26χρονη να καλεί τους διασώστες στους οποίους περιέγραψε ότι το μωρό αιμορραγούσε από τη μύτη.

Πλέον, η 26χρονη αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας δευτέρου βαθμού και της επίθεσης πρώτου βαθμού, ωστόσο η ίδια αρνείται τις πράξεις που της καταλογίζονται και μέχρι την έναρξη της δίκης τον Ιανουάριο κρατείται με εγγύηση 250.000 δολαρίων.

 .in.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: