6 Δεκεμβρίου 2023

Όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τη Νέα Αριστερά


 "Αυτοί τώρα οι ομπρελάτοι τη βρίσκουν όλη μέρα, έχουν πάρει τα μπαστούνια και τις ομπρέλες και συζητάνε όλη μέρα. Κουβέντες τι θα κάνουμε, τους νέους σχηματισμούς, για όσα γράφονται άρθρα για αυτούς. Δεν μπορούν να φανταστούν την ημέρα που δεν θα γράφεται κανένα άρθρο. Γιατί όταν φεύγεις χρειάζεται το άρθρο, μετα θα έρθει το άναρθρο. Μικραίνει ο Θεός ους βούλεται απωλέσαι. Πρώτα μωραίνει και μετά τους μικραίνει, αλλά τους μικραίνει.

Σοβαροί άνθρωποι, όπως η Αχτσιόγλου και ο Χαρίτσης αποφάσισαν να κάνουν κωμωδια χειμωνιάτικα, να κάθονται να ψάχνουν πώς θα εκφραστούν ιδεολογικά. Πες μου τι λογική; Γιατί τώρα είναι αναγκασμένοι να λένε τα αντίθετα από αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, να διαφωνούν με αυτά.

Άρα με ποιον θα πάνε; Με ποιον; Θα είναι κάθε φορά με το ΠΑΣΟΚ, με το ΚΚΕ, με τη ΝΔ, με ποιους; Γιατί αν ψηφίσουν όσα λέει το ΠΑΣΟΚ θα είσαι σαν ΠΑΣΟΚ. Είναι σαν ένα στρατόπεδο που τους έχει πιάσει μανία να ξηλώνουν τα γαλόνια, τις διαδρομές τους, όχι τα αξιώματα. Μεγάλα παιδιά είναι ας κάνουν ό,τι νομίζουν, ό,τι καταλαβαίνουν που λένε οι γονείς "μεγάλο παιδί είναι, μεγάλωσε, δεν μπορώ να ασχοληθώ αν θέλει να κόψει τα μαλλιά του, ας τα κάνει ό,τι θέλει""..thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: