24 Ιανουαρίου 2024

Δύο νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης


Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τρυαματίες σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 23.00 στην παραλιακή (λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή).

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, τα οποία μετά τη σύγκρουση μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδηρικών.. Οι Αρχές εκφράζουν φόβο για άνοδο του αριθμού των νεκρών.

 Όπως έχει γίνει γνωστό, στο σημείο, μετά την καραμπόλα των οχημάτων, παρασύρθηκαν δύο πεζοί, εκ των οποίων ο ένας τραυματίστηκε σοβαρά και ο άλλος ελαφρά.

Ακόμη, έγινε γνωστό ότι ένα από τα οχήματα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα – τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα. Πρόκειται για το όχημα του ατόμου που έχασε τη ζωή του.

 Η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Περίπου στη 01:00 της Τετάρτης δόθηκε στην κυκλοφορία και πάλι.

Προανάκριση από την Τροχαία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων από τα οχήματα..zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: