29 Ιανουαρίου 2024

"Μεταγραφή" της Εύης Χριστοφιλοπούλου στη ΝΔ - Θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές

 Στη Νέα Δημοκρατία εντάσσεται και επισήμως η πρώην βουλευτής και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στην ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης επί κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου.

"Με χαρά υποδέχομαι στη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, την Εύη Χριστοφιλοπούλου. Μια πολιτικό με την οποία, παρότι προερχόμασταν από διαφορετικούς χώρους, συνεργαστήκαμε άψογα στο παρελθόν στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κι έχει δημόσια στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις που προωθήσαμε στη διάρκεια της σημερινής και της προηγούμενης κυβερνητικής μας θητείας", τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: "Οι πόρτες της Νέας Δημοκρατίας ήταν και παραμένουν ανοιχτές για εκείνους που συμμερίζονται το πολιτικό μας όραμα και έχουν τη διάθεση να αγωνιστούν για την υλοποίησή του".

Οι πληροφορίες θέλουν την Εύη Χριστοφιλοπούλου, που παλαιότερα ανήκε στους εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ, να κατεβαίνει πλέον με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές.

"Μεταγραφή" της Εύης Χριστοφιλοπούλου στη ΝΔ - Θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές

Από την πλευρά της η κ. Χριστοφιλοπούλου τόνισε ότι "εδώ και καιρό έχω λάβει δημοσίως σαφή θέση και έχω στηρίξει την Κυβέρνηση που χειρίστηκε με επιτυχία πολλαπλές κρίσεις, προώθησε σημαντικές μεταρρυθμίσεις και πέτυχε αξιοθαύμαστα αποτελέσματα για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Σήμερα, έχοντας συναίσθηση της ευθύνης μου, συστρατεύομαι με τη Νέα Δημοκρατία και
τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει αποδείξει ότι διαθέτει ένα σαφές
πολιτικό όραμα
, με προοδευτικό πρόσημο και απτό έργο που πηγαίνει την Ελλάδα
μπροστά.

Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι
θα την τιμήσω στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις το πολιτικό σχέδιο της κυβέρνησης και
τις μεταρρυθμίσεις που εκσυγχρονίζουν και αλλάζουν τη χώρα.

Κοιτάμε μπροστά και προχωράμε μπροστά κρατώντας την κοινωνία μας ενωμένη και την
Ελλάδα δυνατή στην Ευρώπη και τον κόσμο"..thetoc.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: