10 Ιανουαρίου 2024

Οδηγός λεωφορείου έλυνε σταυρόλεξο στο τιμόνι


 «- Αρκτικόλεξο υποχρεωτικό για τα οχήματα που κινούνται στους δρόμους, τρία γράμματα;

– ΚΟΚ».

Αυτό το ερώτημα μάλλον δεν υπήρχε στο σταυρόλεξο που θέλησε να λύσει ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 523, που εκτελεί το δρομολόγιο «Σταθμός Κηφισιάς – Αδαμες Β», ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφόρω να χαλαρώνει πάνω στο τιμόνι.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψαν επιβάτες του λεωφορείου, ο οδηγός λύνει το σταυρόλεξο την ώρα που το όχημα κινείται στο δρόμο, αδιαφορώντας για τους κινδύνους που έχει αυτή η πράξη.

Ο ασυνείδητος οδηγός πατάει γκάζι χωρίς να κοιτάει τον δρόμο και χωρίς κανένα από τα δύο χέρια του, για λίγα δευτερόλεπτα, να κρατάει το τιμόνι. Με το δεξί του χέρι κρατάει το στυλό και με το αριστερό το σταυρόλεξο, με γυαλιά ηλίου αλλά και πρεσβυωπίας 

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο δρομολόγιο περνάει έξω από σχολεία αλλά και το ΙΕΚ της Κηφισιάς, με αποτέλεσμα τις καθημερινές να γεμίζει από μαθητές και σπουδαστές.

Συνάδελφοι του οδηγού δηλώνουν έκπληκτοι και χαρακτηρίζουν πρωτοφανή τα όσα έγιναν στην Κηφισιά, την ώρα που οι πολίτες που επιλέγουν καθημερινά τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις μετακινήσεις τους να τρέμουν κάποιο ατύχημα.

Στην αναλγησία και στα εγκληματικά λάθη ορισμένων, έρχεται να προστεθεί η τραγική κατάσταση της πλειοψηφίας των λεωφορείων που κινούνται με εκατομμύρια χιλιόμετρα και βλάβες που δεν μπορούν να λύσουν.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: