14 Ιανουαρίου 2024

Τα Greek statistics της ΝΔ οδήγησαν την χώρα σε χρεοκοπία το 2009 και οδηγούν τους πολίτες στην φτώχεια το 2023


 Π

  • Τα Greek statistics της ΝΔ οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία το 2009 και οδηγούν τους πολίτες στην φτώχεια το 2023.
  • Οι λαλίστατοι για το γάμο βουλευτές της ΝΔ, είχαν αφωνία όταν η κυβέρνηση έβαζε οριζόντιους φόρους.
  • Υπάρχει πλήρης ασυδοσία στην αγορά. Η κυβέρνηση μετά από 4,5 χρόνια που δεν έκανε τίποτα, αναγνώρισε ότι υπάρχει αισχροκέρδεια. Να της πούμε μπράβο;
  • Είναι άθλιο και ο ορισμός της ψεκασμένης άποψης, το να υιοθετεί ο κ. Κασσελάκης τη λογική ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι εκβιαζόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών.
Αναλυτικότερα

«Τα Greek statistics της ΝΔ οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία το 2009 και οδηγούν τους πολίτες στην φτώχεια το 2023», τόνισε ο Παύλος Χρηστίδης στο Open και την εκπομπή «Τώρα Μαζί» με τον Σπύρο Χαριτάτο και την Ευλαμπία Ρέβη.

Ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα  Β’ Αθηνών επέκρινε την κυβέρνηση για την αποτυχία αντιμετώπισης της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας. «Ποια είναι τα στοιχεία σήμερα; Κατά την περίοδο 2019-22, 191% αύξηση στην τιμή του φυσικού αερίου στην Ελλάδα, 66% στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση. Στα άλευρα και τα δημητριακά 41% στην Ελλάδα, 31% στην υπόλοιπη Ευρώπη. Μείωση του κόστους επικοινωνίας στην υπόλοιπη Ευρώπη, αύξηση του κόστους επικοινωνίας στην Ελλάδα», είπε.

«Υπάρχει πλήρης ασυδοσία στην αγορά. Η κυβέρνηση μετά από 4,5 χρόνια που δεν έκανε τίποτα, αναγνώρισε ότι υπάρχει αισχροκέρδεια. Να της πούμε μπράβο;», αναρωτήθηκε και κατέληξε: «οι λαλίστατοι για το γάμο βουλευτές της ΝΔ, είχαν πάθει αφωνία όταν η κυβέρνηση έβαζε οριζόντιους φόρους».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του κ. Κασσελάκη για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, ανέφερε: «Είναι άθλιο, απαράδεκτο και ο ορισμός της ψεκασμένης άποψης, το να υιοθετεί ο κ. Κασελάκης τη λογική ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι εκβιαζόμενος».

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει παρέχει στον κ. Κασσελάκη πλήρη ενημέρωση για τα ζητήματα αυτά, έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη, έχει φτάσει μέχρι και στο όριο του τρολάρισματος επειδή βάζει το θέμα αυτό διαρκώς στη συζήτηση και έρχεται ο κ. Κασελάκης και να υιοθετεί αυτό το οποίο αναπαράγουν τα τρολς. Είναι αδιανόητο και απαράδεκτο», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: