14 Φεβρουαρίου 2024

Γλυφάδα: Καταθέσεις 1,5 εκατ. ευρώ στην Ελβετία, 500.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα, μέλος στο ΔΣ των εταιρειών Καρνέση ο Αιγύπτιος


 Παγωμένη παραμένη η κοινή γνώμη μετά τη χθεσινή πρωτοφανή τριπλή δολοφονία στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, από το 76χρονο Αιγύπτιο και επί 36 χρόνια έμπιστο επιστάτη της εφοπλιστικής οικογένειας Καρνέση.

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, ο γαμπρός της που ήταν συνιδιοκτήτης και διαχειριστής της εταιρείας και ένας καπετάνιος, ο οποίος προσπάθησε να αφοπλίσει τον δράστη, βρήκαν τραγικό θάνατο.

Ο δράστης, οπλισμένος με μία καραμπίνα και ένα περίστροφο, αυτοκτόνησε στο υπόγειο της εταιρίας.

Η ΕΛΑΣ μεταξύ άλλων ψάχνει τα όπλα που χρησιμοποίησε ο 76χρονος. Επίσης, γίνονται έρευνες και στο σπίτι του, στο οίκημα που του είχε παραχωρήσει η οικογένεια Καρνέση, 800 μέτρα από τη ναυτιλιακή εταιρεία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Bασίλη Λαμπρόπουλου στο Μega, σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά των θυμάτων, ο δράστης είχε λογαριασμό στη City Bank στην Ελβετία μαζί με τη αδελφή του. Σε αυτόν τον λογαριασμό έχουν μπει 1.5 εκατ. ευρώ ενώ αυτή τη στιγμή έχει μόνο 1.500 ευρώ.

Στη συγκεκριμένη τράπεζα υπήρξαν εταιρικοί λογαριασμοί των ναυτιλιακών επιχειρήσεων της οικογένεια Καρνέση.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει 500.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα. Σε αυτά είχαν ενταχτεί τα 50.000 ευρώ αποζημίωσης από την απόλυση.

]
αιγυπτιος

Σχετικά με το σπίτι που έμενε ο δράστης και το οποίο του είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια Καρνέση ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε πως σύμφωνα με παραστατικά στοιχεία από το κτηματολόγιο ανήκει στον Σπύρο Καρνέζη.

Οσον αφορά τα όπλα φέρεται να είναι πολλών δεκαετιών και οι Αρχές θωρούν πως τα πήρε από το σπίτι στους Πεταλιούς και είναι αδήλωτα.

thetoc.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: