19 Φεβρουαρίου 2024

Οι διεθνείς του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961


 Στο δυναμικό του Πιερικού ανήκουν μεταξύ άλλων και δύο ποδοσφαιριστές καταγόμενοι από τη χώρα της Ανατολικής Αφρικής, την Ουγκάντα.

 Πρόκειται για τον Ivan Irinimbabazi, μέσο ποδοσφαιριστή 20 ετών και για τον 19χρόνο αμυντικό Ronald Madoi.
Και οι δύο εκλήθησαν και πάλι στην πατρίδα τους για να αγωνιστούν με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της Ουγκάντας, ενόψει των διεθνών υποχρεώσεων της στο πλαίσιο του   παναφρικανικού προ-ολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Γκάνα.
 Θα απουσιάσουν από την Κατερίνη περίπου ένα μήνα με ημερομηνία αναχώρησης την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Πιερικός θα στερηθεί βέβαια των υπηρεσιών από τους δύο φερέλπιδες και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αλλά η πρόσκληση αυτή αποτελεί τιμή και για τους "μελανόλευκους", καθώς αποτελούν μέρος του στελεχιακού δυναμικού που θα καταξιώσουν τους αγωνιστικούς στόχους της Πιερικής ομάδας.
Πρέπει να επισημανθεί ότι ο Ronald  δεν αγωνίστηκε μέχρι τώρα με τον σύλλογο της Κατερίνης καθότι δεν απεστάλη ακόμη το σχετικό δελτίο δικαιώματος συμμετοχής.  
 Την ικανοποίησή του  εξέφρασε ο πρόεδρος του Σ.Φ.Κ. Πιερικός, Θανάσης Παπαδόπουλος στο κατευόδιο του για τους δύο αθλητές, επισημαίνοντας:
«Η επιλογή και πρόσκλησή σας στην εθνική ανδρών της πατρίδας σας, αποτελεί τιμή για όλους μας, αλλά και ικανοποίηση ότι πλαισιώνετε ως σημαντικά μέλη την οικογένειά μας,. Ένα γεγονός που αναδεικνύει την δυναμική του συλλόγου μας. Ακόμα μας δικαιώνει στην κοινή προσπάθεια να εντάσσουμε στην ομάδα αξιόλογους και ικανούς ποδοσφαιριστές.  
 Θα μας λείψετε, αλλά η απουσία σας μετριάζεται γιατί καμαρώνουμε για εσάς. Σας εύχομαι κάθε δυνατή επιτυχία. Καλό σας ταξίδι».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: