16 Φεβρουαρίου 2024

Γλυφάδα: Διακοπές με τον δολοφόνο της είχε κάνει η Μαρία Καρνέση το 2019 - Η επικοινωνία με τη Δέσποινα λίγες μέρες πριν το μακελειό

Μαρία Καρνέση 

Τα κίνητρα που οδήγησαν τον 76χρονο Αιγύπτιο στο να διαπράξει τη δολοφονία της Μαρίας Καρνέση, στο μακελειό της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, συνεχίζει να ερευνά η ΕΛΑΣ.

Τα ερωτήματα παραμένουν για το πότε ο 76χρονος μακελάρης πήρε την απόφαση να σκορπίσει τον θάνατο, τι έκανε στην Αθήνα τα τελευταία 24ωρα και πότε θόλωσε και αποφάσισε να φτάσει οπλισμένος στα γραφεία της ναυτιλιακής για να σκοτώσει την άτυχη Μαρία Καρνέση.

Είναι οι 4 μέρες που προηγήθηκαν από το έγκλημα και οι Αρχές θεωρούν ότι κρύβονται πιθανότατα ουσιαστικές απαντήσεις.

Παράλληλα, όσο περνούν οι μέρες, στο φως έρχονται όλο και περισσότερες πτυχές της σχέσης που είχε ο "Άρης" με την οικογένεια Καρνέση. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή "Live News" του Mega ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, το 2019 ο δολοφόνος και η Μαρία Καρνέση είχαν τόσο καλές σχέσεις που εκείνο το καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές. Στην παρέα τους και η αδελφή της, Δέσποινα, με τον σύζυγό της, Αντώνης Βλασσάκης.

Τα επόμενα χρόνια έρχεται η ρήξη, αλλά οι γέφυρες του δράστη με την οικογένεια Καρνέση δεν κόπηκαν. Αν κι ο μακελάρης απολύθηκε από τη ναυτιλιακή τον Μάρτιο του 2023, ο ίδιος δεν έπαψε να επισκέπτεται τις αδερφές Καρνέση ανά τακτά διαστήματα.

Στο σπίτι που έμενε στη Γλυφάδα πάντως, το οποίο δεν ανήκε ούτε στην ναυτιλιακή εταιρεία, ούτε στη Μαρία Καρνέση, οι επισκέψεις του τα τελευταία χρόνια ήταν σπάνιες, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής.

Η αντίστροφη μέτρηση για το μακελειό της Γλυφάδας

Αιγύπτιος δράστης

Ακόμα και μετά την απόλυσή του, τον Μάρτιο του 2023, ο Αιγύπτιος δολοφόνος μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Πεταλιούς και Αθήνα.

Σύμφωνα με το Mega, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, τέσσερις μέρες πριν το μακελειό, ο 76χρονος δολοφόνος ξεκινάει από τους Πεταλιούς για να συναντήσει τη Δέσποινα Καρνέση. Όπως λέει στο "Live News" ο ψαράς που ταξίδεψε μαζί του, ο Αιγύπτιος ήταν ασυνήθιστα προβληματισμένος εκείνη τη μέρα.

Το αν η συνάντηση με τη Δέσποινα Καρνέση έγινε στην Αθήνα, είναι κάτι που μπορεί να αποσαφηνίσει μόνο η ίδια, όταν καταθέσει στην αστυνομία.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, η Μαρία Καρνέση πηγαίνει βόλτα με τον οικογενειακό γιατρό και στενό της φίλο. Όπως λέει ο ίδιος, η 75χρονη δείχνει και εκείνη χαμένη στις σκέψεις της.

"Το Σάββατο ήταν διστακτική. "Κάτσε στον βράχο να ξεκουραστώ”, λέει και έβλεπε το πέλαγος", ανέφερε ο γιατρός.

Ο γιατρός ήταν ένας από τους στενότερους φίλους της αδικοχαμένης γυναίκας. Ο ίδιος μάλιστα έχει ακόμα καρφιτσωμένο το σημείωμα που του είχε στείλει με ευχές στη γιορτή του.

Τι συνέβη μια μέρα πριν το φονικό; Ποιους συνάντησε στην Αθήνα ο 76χρονος δολοφόνος; Πότε έγινε το ραντεβού του με τη Δέσποινα Καρνέση; Και σε ποιους είχε μιλήσει για αυτά που μετέτρεψαν τον σεβασμό και την εκτίμησή του, σε τεράστιο μίσος για τη Μαρία Καρνέση;

Οι δύο κρίσιμες καταθέσεις που θα ρίξουν φως

Δύο είναι τα πρόσωπα-κλειδιά που αναμένεται να καταθέσουν στις Αρχές και να φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο "Live News" ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το ένα πρόσωπο είναι η Δέσποινα Καρνέση, η οποία γνώριζε καλά την οικογενειακή διαμάχη και επιβίωσε της δολοφονικής επίθεσης. Η Δέσποινα Καρνέση είναι εκείνη που φαίνεται να έχει επικοινωνήσει με τον 76χρονο λίγες ημέρες πριν την τριπλή δολοφονία στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, όταν ο δράστης της είχε πάει τρόφιμα από τους Πεταλιούς.

Το άλλο πρόσωπο είναι η αδερφή του 76χρονου. Η κατάθεσή της είναι κρίσιμη και αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, ενώ σημειώνεται πως οι Αρχές έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί της και της έχουν ζητήσει να καταθέσει.

thetoc.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: