6 Φεβρουαρίου 2024

Φρίκη στην Αθήνα: Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες του επί 5 χρόνια

 

Νέο σοκ με υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης δύο ανήλικων κοριτσιών από τον ίδιο τον πατέρα τους, στην Αθήνα.

Ο 55χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων το μεσημέρι της Δευτέρας (5/2), καθώς διωκόταν με ένταλμα για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώσαντος τα 14 έτη και μη συμπληρώσαντος, τελεσθείσα από οικείο, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 55χρονος φέρεται να κακοποιούσε τις δύο κόρες του για πέντε ολόκληρα χρόνια, από το 2014 έως και το 2019, όταν ήταν ανήλικες. Συγκεκριμένα, τα δύο κορίτσια ήταν μόλις 9 και 12 ετών, όταν ο πατέρας τους άρχισε να ασελγεί σε βάρος τους.

Ο δράστης εκμεταλλευόταν την απουσία της μητέρας από το σπίτι και προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων κορών του, ικανοποιώντας τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Η δικογραφία της διενεργηθείσας προκαταρκτικής εξέτασης υπεβλήθη στις 18 Απριλίου 2023 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου, αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα προαναφερόμενα αδικήματα, παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 14ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών και εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης.

Ο 55χρονος επρόκειτο να οδηγηθεί σήμερα το πρωί (Τρίτη 6/2) ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών/ Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων και στη συνέχεια στον αρμόδιο Ανακριτή για την εκτέλεση του εντάλματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: