23 Φεβρουαρίου 2024

Ο "μυστικός δείπνος" των 8 στον ΣΥΡΙΖΑ: Έτσι κατέληξαν στην Όλγα Γεροβασίλη για αντίπαλο του Κασσελάκη - "Βγες μπροστά"


 Με το που άκουσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει, δύο φορές και με έμφαση "βρείτε μου αντίπαλο και πάμε (σε εκλογές)", ξεκίνησαν αμέσως ζυμώσεις ώστε να βρεθεί αυτός ή αυτή- πρόσωπο κοινής αποδοχής- που θα πάρει το κόμμα στις πλάτες του και θα το βγάλει από το τέλμα που οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης, μετά το συνέδριο και την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε μια ολονύχτια σύσκεψη, ένας άτυπος "μυστικός δείπνος" ανάμεσα σε στρατηγικά στελέχη του κόμματος, προκειμένου να βρουν το πρόσωπό αυτό, που θα συσπειρώσει τα στελέχη και τον κόσμο και θα κερδίσει τον Στέφανο Κασσελάκη στις εκλογές, αναλαμβάνοντας το χρίσμα της διαδοχής. 

 Οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Χρήστος Σπίρτζης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Κατερίνα Νοτοπούλου, Κώστας Ζαχαριάδης, Νίκος Παππάς, αλλά και οι γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης συσκέφθηκαν όλο το βράδυ (πληροφορίες αναφέρουν πως έμειναν μέχρι τις 03:00 τα ξημερώματα) και κατέληξαν πως η Όλγα Γεροβασίλη είναι η καταλληλότερη.

Όλγα Γεροβασίλη

Αμέσως επικοινώνησαν μαζί της, ούτως ώστε να πάει στον "μυστικό δείπνο" για να της ανακοινώσουν τις σκέψεις τους και να της πουν "βγες μπροστά". Από το πρωί της Παρασκευής, η αντιπρόεδρος της Βουλής δέχθηκε στο γραφείο της τον Διονύση Τεμπονέρα όπου συνομίλησαν αλλά και άλλα στελέχη του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Όλγα Γεροβασίλη συνομιλεί τακτικά με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα στηρίξει και δημόσια την υποψηφιότητά της, δίνοντας το στίγμα στους αριστερούς ψηφοφόρους.thetoc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: