25 Φεβρουαρίου 2024

Αγία Βαρβάρα: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στο ανήλικο εγγόνι του – Γνωστός γιατρός το θύμα

 Αγία Βαρβάρα: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του μπροστά στο ανήλικο εγγόνι του – Γνωστός γιατρός το θύμα

Φονικό με θύμα ένα 56χρονο άνδρα και δράστη τον 69χρονο πεθερό του, σημειώθηκε στις 19:15 το απόγευμα του Σαββάτου σε τριώροφη πολυκατοικία επί της οδού Φιλικής Εταιρίας 14 στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν από μια έντονη λογομαχία μεταξύ του 69χρονου και του 57χρονου γαμπρού του, με αφορμή τη συμπεριφορά του γιατρού προς τη σύζυγο του και κόρη του 69χρονου και μάλιστα μπροστά στα μάτια ενός εκ των τριών ανήλικων παιδιών του, στην αυλή της οικίας τους.

Το θύμα που ήταν γιατρός, άφησε προσωρινά τα δύο του παιδιά στον κουνιάδο του που τυγχάνει αστυνομικός στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα καθώς έλειπε η σύζυγός του και πήγε να πάρει το άλλο του παιδί από κάπου για να επιστρέψουν μαζί.

Η οικογένεια του θύματος έμενε στον 1ο όροφο, στον 2ο όροφο έμενε ο αστυνομικός και στο ισόγειο ο ηλικιωμένος με την σύζυγό του. Όταν επέστρεψε ο γιατρός με το παιδί του, ο πεθερός του βγήκε έξω, τσακώθηκαν, άρπαξε μία καραμπίνα και τον πυροβόλησε σωριάζοντάς τον νεκρό μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

Ο αστυνομικός άκουσε την φασαρία και τους πυροβολισμούς, κάλεσε την Αστυνομία και έτρεξε κάτω. Σε κατάσταση σοκ και εκείνος προσπαθούσε να κρατήσει τα παιδιά και καλούσε τον πατέρα του να μείνει στο σημείο. Εκείνος ξεκίνησε περπατώντας με την καραμπίνα να φύγει, λέγοντας πως πάει να παραδοθεί στο Αστυνομικό Τμήμα. Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που έφτασε στο σημείο, τον είδαν και τον ακινητοποίησαν. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής που έχει αναλάβει την προανάκριση για τις συνθήκες της τραγωδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τόσο ο αστυνομικός και γιος του δράστη όσο και η σύζυγός του θύματος και κόρη του δράστη διαψεύδουν τον πατέρα τους και μάλιστα ο γιος του τόνισε ότι αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο θα είχε παρέμβει, πως είχαν άριστες σχέσεις μεταξύ τους τα αδέρφια και έκαναν παρέα οι οικογένειές τους και πως ο πατέρας του είχε τάσεις να παρεμβαίνει και είχε αποκτήσει τέτοιου είδους εμμονές με τον γαμπρό του.

Για το περιστατικό η έρευνα συνεχίζεται με την λήψη καταθέσεων από τους οικείους της οικογένειας και το περιβάλλον τους.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: