23 Φεβρουαρίου 2024

Γιαννούλης: Κάποιοι θεωρούν τις δημοσκοπήσεις ευκαιρία για να αμφισβητήσουν τον Κασσελάκη


 Ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποστήριξε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μην υπάρξει και κάποια άλλη υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

 Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι τα δημοσκοπικά ευρήματα ενόψει των ευρωεκλογών ευκαιρία για να αμφισβητήσουν τον Στέφανο Κασσελάκη, σημείωσε μιλώντας στο MEGA ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χρήστος Γιαννούλης.

Ο Χρήστος Γιαννούλης στο πλαίσιο της συζήτησης που εκτυλίσσεται για τον ενδεχόμενο υποψηφιότητας άλλου προσώπου για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υποστήριξε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μην υπάρξει και κάποια άλλη υποψηφιότητα, δεδομένου ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος.

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»

Παράλληλα ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε πως «εγώ έλεγα όταν εξελισσόταν η διαδικασία της αμφισβήτησης ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Δεν χρειάζονται βαθυστόχαστες αναλύσεις. Πάρα πολλοί έλεγαν πού είναι ο Αλέξης Τσίπρας; Διατύπωσε την άποψή του και το απαύγασμα της άποψης αυτής είναι κάτι που ισχύει και στις οικογένειές μας: αυτός που αγαπάει μιλάει με αυστηρό τρόπο, μιλάει με ειλικρινή τρόπο, αλλά και με καθαρό».

«Η αρμονία, η σύνθεση, η ομοψυχία και η ενότητα είναι κάτι που κατακτιέται με μεγάλες οδύνες»

Όσον αφορά την κριτική που ασκείται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι με τις συχνές εσωκομματικές εκλογές δημιουργείται  έλλειμμα αξιοπιστίας του κόμματος ο Χρήστος Γιαννούλης επισήμανε πως «το συγκροτημένο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έφερε το θέμα του εγκλήματος των Τεμπών στην Βουλή και ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Καταληκτικά είπε ότι «μην σας ξενίζει το διάστημα των 4 μηνών. Η αρμονία, η σύνθεση, η ομοψυχία και η ενότητα είναι κάτι που κατακτιέται με μεγάλες οδύνες κι αυτό πάμε να κάνουμε. Θα το παλέψουμε και θα το κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: