18 Φεβρουαρίου 2024

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον Πιερικό

Το τέταρτο ραντεβού στη φετινή σεζόν ετοιμάζεται να δώσει ο ΓΑΣ Σβορώνου με τον Πιερικό, με την ομάδα μας να φιλοξενείται σήμερα  (18/2 - 15:00) από τους "μελανόλευκους" στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο ΓΑΣ προέρχεται από την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Σταυρού σε ένα παιχνίδι όπου ήταν καταιγιστικός αλλά μια κακή στιγμή στο φινάλε του αγώνα του στέρησε μία νίκη που την άξιζε απόλυτα.

Οι "κιτρινόμαυροι" επιθυμούν διακαώς να επιστρέψουν στις επιτυχίες έπειτα από δύο εβδομάδες αντιμετωπίζοντας αύριο έναν δυνατό αντίπαλο κόντρα στον οποίο μετρά φέτος 2 νίκες και 1 ισοπαλία σε 3 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Δημήτρης Παυλίδης με εξαίρεση τον Δημήτρη Δημηνά που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, δεν βλέπει άλλες απουσίες στο μπλοκάκι του.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Βούλγαρης, Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημητρίου, Δρόσος, Ζωγράφος, Καραγκούνης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Κωτσιόπουλος, Λάμπογλου, Μυστρίδης, Ξυδούς, Παπαδό

Δεν υπάρχουν σχόλια: