14 Φεβρουαρίου 2024

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ -Ανοιχτή Επιστολή προς τους Βουλευτές Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας


Αξιότιμες/οι κυρίες/οι Βουλευτές,

 Εν όψει της ψηφοφορίας στη Βουλή για τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων, θεωρούμε υποχρέωση που πηγάζει από τη βουλευτική σας ιδιότητα να ενημερώσετε τον λαό της Περιφέρειας Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας που τον εκπροσωπείτε, ασχέτως αν σας ψήφισε ή όχι, για τις προθέσεις σας, δηλαδή εάν επρόκειτο να υπερψηφίσετε, να καταψηφίσετε ή να απέχετε από το εν λόγω Νομοσχέδιο.

Οφείλετε να ενημερώσετε σχετικά τους πολίτες που σας εμπιστεύτηκαν, καθώς το θέμα είναι οξύτατα κοινωνικό και ηθικό, που δεν άπτεται των οποιοδήποτε «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», που κανένας έτσι κι αλλιώς δεν θίγει, αλλά απολύτως σχετικό με τη μορφή της ελληνικής κοινωνίας και την πορεία της από τώρα και στο εξής. Θα την υπερασπιστείτε, όπως είναι το καθήκον σας, θα «νίψετε τας χείρας σας» σαν Πόντιοι Πιλάτοι ή θα υπακούσετε στην όποια κομματική γραμμή; Τα όποια επιχειρήματα περιττεύουν.

Όλα έχουν ειπωθεί και έχουν γίνει γνωστά. Μένει να δούμε και την προσωπική σας στάση. Παρακαλούμε λοιπόν να μας ενημερώσετε ευθέως και ευθαρσώς, για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

 Οι καταστροφές που επιδαψίλευσαν μέχρι τώρα τα κόμματα εξουσίας στην πατρίδα μας είναι γνωστές, αλλά εκεί υπήρχε το «άλλοθι» των αναπόδραστων πολιτικών ή οικονομικών συνθηκών. Όμως στην παρούσα φάση, κι ενώ όλα γύρω μαυρίζουν, εντός κι εκτός Ελλάδος, το σύστημα εξουσίας βρίσκει τη στιγμή κατάλληλη να συνθλίψει και τον πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας, την οικογένεια. Έχετε λοιπόν την ευκαιρία να δείξετε ότι προσωπικά δεν έχετε αποσυνδεθεί παντελώς από τον "λεγόμενο" κυρίαρχο λαό, την Εκκλησία και την κοινή λογική για χάρη των παρασκηνίων.

Αναμένουμε την απάντησή σας.

 Οι τοπικές κοινότητες ΝΙΚΗΣ

Π.Ε. Γρεβενών

Π.Ε. Ημαθίας Π.Ε. Καστοριάς  Π.Ε. Κιλκίς

Π.Ε. Κοζάνης

Π.Ε. Πέλλας

 

Π.Ε. Πιερίας

Π.Ε. Φλώρινας

Π.Ε. Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: