7 Μαρτίου 2024

«100+9 ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ ΜΝΗΜΗΣ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ!


Επίσημη συνάντηση
στελεχών της Αρμενικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, με το Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Μακεδονία , κ. Μιχάλη Μπεκίρη, κατόπιν προσκλήσεως του και ενδιαφέροντος του, για όλα τα θέματα και τις δράσεις της κοινότητας.

Μεταξύ των άλλων, συζητήθηκαν όλες οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν,  από την Αρμενική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, εν όψει της συμπλήρωσης των 109 χρόνων που συντελέστηκε η Γενοκτονία των Αρμενίων, καθώς και για τον Ποδηλατικό Μαραθώνιο (εξακοσίων) 600 χλμ – “BREVET”, που πραγματοποιείται  στη Βόρεια Ελλάδα, με τον διακριτικό τίτλο  «100+9 ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ ΜΝΗΜΗΣ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ», που διοργανώνει η ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-Ε.Α.Α.Θ.(Ένωση Αρμενίων Αθλητών Θεσσαλονίκης).

Αξίζει να επισημάνουμε πως στα πλαίσια της εκδήλωσης και τα πρώτα 109χλμ  της διαδρομής  από  Θεσσαλονίκη- Κατερίνη ,κατόπιν ενεργειών των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ θα υπάρχει συμβολικός τερματισμός στην είσοδο της πόλης επι της οδου 7ης Μεραρχίας  (για όσους δεν θέλουν να κάνουν το 600αρι)  «Τιμής Ένεκεν» στην Πιερική ποδηλασία που μεσουρανούσε το ’80-‘90!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: