17 Μαρτίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πιο διεφθαρμένος πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, ο Ανδρουλάκης δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του


 Στην αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την υπόθεση των εταιρειών του Στέφανου Κασσελάκη, εκδίδοντας σκληρή ανακοίνωση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη.

Δια μέσω της εκπροσώπου Τύπου Βούλας Κεχαγιά, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισημαίνει ότι «ένα κόμμα που χρωστάει 500.000.000 ευρώ και ο πιο διεφθαρμένος πρωθυπουργός της Ευρώπης εκμεταλλεύονται την απουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον στρατό για να συνεχίσουν ένα χυδαίο πόλεμο λάσπης – ενώ όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει από την πρώτη στιγμή ποιος είναι ο Στέφανος, από πού έρχεται, και τι δουλειά έκανε εκεί».

«Κάποτε έλεγαν στον Μητσοτάκη «πρόσεξε μη γίνεις Όρμπαν». Τώρα λένε στον Όρμπαν πρόσεξε μη γίνεις Μητσοτάκης»

Επί των εταιρειών του Στέφανου Κασσελάκη, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως «όλα νόμιμα. Όλα φορολογημένα. Και όλες οι εταιρείες μεταβιβασμένες ήδη», ενώ, όπω αναφέρει, «στον αντίποδα, ο κ. Μητσοτάκης των 40 ακινήτων με τον μισθό βουλευτή. Πόθεν, είναι η ερώτηση. Αρχηγός σε ένα κόμμα που χρωστάει μισό δισ. και που συνεχώς αυξάνεται. Πώς, είναι η ερώτηση».

Σχολιάζει εκ νέου την καταγγελία που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ περί τριημέρου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Όαση Σίβας με το πρωθυπουργικό – κρατικό αεροσκάφος, υπογραμμίζοντας πως «ας περάσει καλό τριήμερο στην Όαση της Σίβας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που το έχει μετατρέψει σε ΙΧ, και όταν επιστρέψει μας απαντά. Και ας είναι ακριβής αυτή τη φορα. Άλλωστε ξέρει από ακρίβεια – στα σουπερμάρκετ και στο σαρακοστιανό τραπέζι η Ελλάδα αναστενάζει».

«Όταν ο παρακολουθούμενος ξέρει ότι ο θύτης του βρίσκεται σε δύσκολη πολιτική στιγμή, είναι αναγκασμένος να τον βοηθήσει»

Σύμφωνα με τη Βούλα Κεχαγιά «όλα αυτά έχουν λόγο και αιτία: Η Ευρώπη βοά για δεύτερη φορά για τον ίδιο άνθρωπο. Μετά το σοκ των υποκλοπών, η υποκλοπή των εκλογικών καταλόγων! Στη χώρα μας η προπαγάνδα τα σκεπάζει όλα. Στην Ευρώπη όμως γνωρίζουν τη βαρύτητα του αδικήματος». Τονίζει, επίσης, πως «κάποτε έλεγαν στον Μητσοτάκη «πρόσεξε μη γίνεις Όρμπαν». Τώρα λένε στον Όρμπαν πρόσεξε μη γίνεις Μητσοτάκης».

Καταληκτικά η Βούλα Κεχαγιά επιτίθεται και στον Νίκο Ανδρουλάκη –λόγω της ανακοίνωσης που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη– λέγοντας ότι «για τον κ. Ανδρουλάκη μόνο συμπάθεια. Γιατί όταν ο παρακολουθούμενος ξέρει ότι ο θύτης του βρίσκεται σε δύσκολη πολιτική στιγμή, είναι αναγκασμένος να τον βοηθήσει. Και επειδή δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, πόσο μάλλον σε αγγλόφωνο περιβάλλον, ας του εξηγήσει κάποιος ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν φορολογικούς παραδείσους».

Σημειώνεται ότι η εν λόγω ανακοίνωση αναδημοσιεύτηκε στους προσωπικούς λογαριασμούς του Στέφανου Κασσελάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: