30 Μαρτίου 2024

Γλαβίνας: Εθισμένοι στο ψέμα και την κοπτοραπτική, λασπολογούν αυτή τη φορά εναντίον του Χάρη Δούκα


 Ο Θανάσης Γλαβίνας τονίζει πως «μετά την αποτυχημένη παράστασή τους στην πρόταση δυσπιστίας, τα εξαπτέρυγα του ΛΑ.Ο.Σ. στη ΝΔ συνεχίζουν την επιχείρηση σπίλωσης της δημοκρατικής παράταξης

 Την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, που δέχεται επιθέσεις για μία φράση, η οποία, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, είναι αποτέλεσμα «μονταζιέρας», εκφράζει ο εκπροσώπος Τύπου του κόμματος, Θανάσης Γλαβίνας.

«Μετά την αποτυχημένη παράστασή τους στην πρόταση δυσπιστίας τα εξαπτέρυγα του ΛΑ.Ο.Σ. στη ΝΔ συνεχίζουν την επιχείρηση σπίλωσης της δημοκρατικής παράταξης», τονίζει ο κ. Γλαβίνας σε ανάρτησή του, υποστηρίζοντας τον Χάρη Δούκα για λογαριασμό της Χαριλάου Τρικούπη, η οποία αντέδρασε με κάποια… καθυστέρηση, δεδομένου ότι παρουσίασε τον σημερινό δήμαρχο ως δικό της υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Ο εκπρόσωπος Τύπου σημειώνει ότι «εθισμένοι στο ψέμα και την κοπτοραπτική, λασπολογούν αυτή τη φορά εναντίον του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα».

Για να διαμηνύσει πως «μάταια προσπαθούν!».

Τον στηρίζουν Κασσελάκης και Νέα Αριστερά

Tη στήριξή του στον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αναφορικά με τη φράση «γκλοπ μπάτσου» που ακούστηκε να χρησιμοποιεί ο κ. Δούκας.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι «οι κύριοι Γεωργιάδης και Πλεύρης αναλαμβάνουν τη χυδαία επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα», ενώ κάνει επίσης λόγο για «πρόθυμα ‘πληρωμένα πιστόλια’ του καθεστώτος Μητσοτάκη».

Στο πλευρό του Χάρη Δούκα στέκεται και η Νέα Αριστερά, μετά τα πυρά που δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων από τη Νέα Δημοκρατία και την ΠΟΑΣΥ.

«Από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας έχει βρεθεί στο στόχαστρο της κυβέρνησης. Τελευταίο επεισόδιο σε αυτό το σίριαλ είναι η κοπτοραπτική της τοποθέτησης του κατά τη διάρκεια ενός δημοτικού συμβουλίου. Φαίνεται ότι η τεχνική του μοντάζ αναδεικνύεται σε βασικό εργαλείο των φανερών και υπόγειων μηχανισμών της Δεξιάς. Ματαιοπονούν. Η χυδαία επιθεση στον Χάρη Δούκα θα πέσει στο κενό», σημείωσε σε σχόλιό της η Νέα Αριστερά.

«Μονταζιέρα» καταγγέλλει ο δήμαρχος Αθηναίων

Σε βίντεο, στη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Χάρης Δούκας ακούγεται να έχει διάλογο με κάτοικο των Εξαρχείων και να χρησιμοποιεί τη λέξη «μπάτσος», αναφερόμενος σε αστυνομικούς.

Σημειώνεται ωστόσο ότι ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε τη συγκεκριμένη λέξη ενώ νωρίτερα είχε χρησιμοποιηθεί από κάτοικο των Εξαρχείων με την οποία συνομιλούσε. Στην ουσία, δηλαδή, ο κ. Δούκας απλά επανέλαβε τα λεγόμενά της.

Αναλυτικά, ο διάλογος:

Χάρης Δούκας: Λέω όμως και κάτι άλλο, ότι είμαστε εδώ να συζητήσουμε τα θέματα.

Κάτοικος: Με το κλομπ του μπάτσου;

Χάρης Δούκας: Με εμάς εδώ. Είδατε εδώ κλομπ μπάτσου; Γιατί το λέτε αυτό; Θα μιλήσουμε και θα μιλήσουμε πολλές φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: